BLAM BLAMOVA U EMISIJI UŽIVO: Pitali su kandidata za američkog presednika za svetske lidere. Nije znao nijednog! (VIDEO)

- Bivši meksički predsednik - rekao je nakon pola minuta stalnog pritiska voditelja

  • 3

Geri Džinonson, kandidat Libertarijanske partije za predsednika SAD, nije mogao da se seti imena nijednog najvišeg stranog zvaničnika tokom gostovanja u jednoj TV emisiji. Voditelj ga je pitao da imenuje bilo kog stranog lidera kojeg poštuje, međutim, odgovora nije bilo.

KANDIDATU ZA PREDSEDNIKA AMERIKE "STAO MOZAK": Šta je to ALEP? (VIDEO)

Džonson se pravdao da mu je "mozak stao" vidno uzbuđen posle pitanja Krisa Metjusa, voditelja emisije Hardbol na Em-Es-En-Bi-Siju.

- Bivši meksički predsednik - rekao je nakon pola minuta stalnog Metjusovog pritiska, ali ni njegovog imena nije mogao da se seti.

Kandidat Libertarijanske stranke pravdao se rečima da mu se opet desio „Alepo trenutak“, aludirajući na veliki gaf koji je napravio takođe gostujući istoj televiziji u emisiji "Dobro jutro, Džo".

Tada ga je jedan od političkih analitičara emisije, Majk Barnikl, pitao kako bi rešio problem Alepa ukoliko bi postao predsednik, na šta je Džonson potpuno začuđen pitao: „A šta je to Alepo“.

Kada mu je Barnikl objasnio da je taj grad „epicentar“ sirijske krize, Džonson je počeo da iznosi svoj uopšteni stav o Siriji, i dalje delujući da prvi put čuje za taj grad.

Geri Džonson je pre poslednja dva gafa, prema brojnim istraživanjima javnog mnjenja, pretendovao da ostvari najbolji rezultat od svih kandidata koji su se ikada kandidovali na predsedničkim izborima, a nisu bili iz Demokratske ili Republikanske stranke.

(Telegraf.rs/ Izvor: MSNBC/RTS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vida

    29. septembar 2016 | 12:28

    Mozak mu je stao,kaze sam za sebe,ja kazem pravi covek za predsednika Amerike.

  • Rosa

    29. septembar 2016 | 12:10

    Takvi na zalost vladaju svetom!

  • Stefan

    29. septembar 2016 | 13:39

    Daleko gospodjo , da ovakvi vladaju svetom :) Daleko bolji i pametniji ljudi od ovog vladaju , oni koji vladaju su inteligentni zaista... Lord Dzejkob rotsild, i lord rokfeler, pravi lordovi :) nikom im nista ne moze :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA