DEVOJČICA (13) BRUTALNO PRETUKLA DRUGARICU U ŠKOLI: Bacila je na pod, šutirala i čupala za kosu (FOTO) (VIDEO)

Video pokazuje devojčicu koja brutalno napada i prebija drugu, dok grupa dece stoji pored i navija

  • 4

Nasilnica (15) je brutalno napala devojčicu (13), a prisutni svedoci su navijali "da je šutne u lice". Plačući, žrtva je molila nasilnicu da je ostavi na miru. Ona je međutim nastavila da je udara po glavi i telu.

TERALI SU ME DA JEDEM IZ KANTE, DEČAK JE POKUŠAO DA ME SILUJE: Evo šta naša deca svakodnevno doživljavaju u školama! (VIDEO)

Snimak napravljen u školi u Tamvortu, u Stratfordširu, snimili su prijatelji napadačice koji su se sve vreme smejali i bodrili je da nastavi. Jasno se može čuti kada jedan od njih kaže "još uvek je nisi udarila u lice". Petnaestogodišnja nasilnica je danas uhapšena od strane policije.

Nju je prijavila žrtvina majka, koja je bila šokirana ovim postupkom, ali nije dozvolila da se nasilnica izvuče nekažnjeno. Incident se dogodio u Akademiji Landau Forte u ponedeljak i trajao je punih 25 minuta.

- Škola me je pozvala i obavestili su me šta se dogodilo. Bila sam šokirana i počela sam da plačem jer joj je ova devojčica bila drugarica - rekla je njena majka.

Video je postavljen na Snapchat i ona ga je odmah sačuvala, što se ispostavilo kao dobro, pošto je video ubrzo izbrisan.

- Dobro je što se video deli putem Fejsbuka kako bi se podigla svest kod ljudi, ali to je veoma uznemirujuće i ja ne volim da ga gledam - poručila je devojčicina majka.

Printskrin: Facebook Printskrin: Facebook

Napad se dogodio kod prolaza blizu škole u ponedeljak posle 15 časova. Video pokazuje devojčicu koja brutalno napada i prebija drugu, dok grupa dece stoji pored i navija.

- Kloni se moje porodice. Ako budeš dirala moju porodicu, loše ćeš se provesti. Prebiću te - govorila je nasilnica, dok je žrtva u suzama sedela na zemlji.

Printskrin: Facebook Printskrin: Facebook

Kada je odbila da ustane kako bi dobila još jedan udarac, nasilnica joj je rekla da će je udariti u glavu. Zatim nastavlja da je maletretira, tako što ju je zgrabila za kosu i počela da je šamara.

- Ne verujem da bi se nasilna devojčica ovako ophodila da nije imala podršku dečaka koji su navijali za nju - rekla je majka.

Printskrin: Facebook Printskrin: Facebook

Žrtva napada trenutno ne ide u školu, a nasilnica je suspendovana.

- Policija podržava žrtvu (13), koja je nakon napada završila u bolnici, a sada se oporavlja kod kuće. Podršku dobija sa svih strana, a njena porodica sarađuje sa policijom, koja je otpočela istragu - rekao je portparol policije.

- Ovo smo shvatili sasvim ozbiljno i svako ko ima bilo kakve informacije o incidentu neka se obrati policiji - ističe portparol.

Printskrin: Facebook Printskrin: Facebook

Nakon napada policijski kombi stoji ispred škole, a roditelji su izrazili svoje zgražavanje zbog napada i zahtevali da škola nešto preduzme povodom ovakvog zlostavljanja.

Porparol škole je izjavio da je ovo bio jedan "grozan" napad i škola nije oklevala da preduzme sve potrebne mere.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GP

    29. septembar 2016 | 14:43

    Bez ustezanja i otvoreno kazem: UBIO BIH I NJU I NJENE RODITELJE! Sa, i ove sto su snimali.

  • Boss

    29. septembar 2016 | 14:00

    Imam dvoje dijece nedaj boze da hi neko ovako pretuce kunem se naso bije ona bi klela majku sto je rodila eto sta bi radio nebi koj nikad naumpalo vise dok je ziva da nrkoga udara ovako CUVAJTE DJECU SVOJU

  • Klimt-Bec

    29. septembar 2016 | 20:54

    Nemogu da shvatim da niko od prisutne dece, nije pokusao da ni u jednom momentu spreci pomahnitalu devojcicu? Naprotiv prosto uzivali su u teroru devojcice, ne misleci kakav bi osecaj bio da se nadju na njenom mestu....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA