SAOBRAĆAJNI KOLAPS U BEOGRADU: Ovaj deo grada obavezno izbegavajte, inače ćete se zaglaviti (FOTO)

Telegraf servis vam svakog jutra donosi najbitnije informacije za početak radnog dana

  • 4

I ovog jutra oko 8 sati, dobijaćete puš notifikacije Telegraf servisa, u kojem vas obaveštavamo o najbitnijim informacijama, kakvo nas vreme očekuje, trenutno stanje na ulicama Beograda, kolovozu u Srbiji, kako je protekla noć u prestonici, a bićete u prilici i da pročitate šta nam za ovaj dan poručuju zvezde.

AUTOKOMANDU ZAOBIĐITE KAKO ZNATE I UMETE: Počele gužve po celom Beogradu! (FOTO)

VREME U SRBIJI

U Srbiji se danas očekuje hladno jutro sa maglom po kotlinama, duž rečnih tokova i na visoravnima, dok će tokom dana biti pretežno sunčano i malo toplije. Najviša dnevna će biti između 23 i 27 stepeni.

U Beogradu će jutro biti hladno, na periferiji sa kratkotrajnom maglom. Tokom dana vreme će biti pretežno sunčano i malo toplije. Jutarnja temperatura od 8 do 12, a najviša dnevna oko 27 stepeni Celzijusa.

Detaljnu vremensku prognozu možete pročitati OVDE.

SAOBRAĆAJ U BEOGRADU

Gužva praćena zastojem na ulicama glavnog grada, trenutno je primetna na Autokomandi, u pravcu ka centru grada,kao i na Gazeli.

Foto: naxi.rs Foto: naxi.rs

Na Brankovom mostu se formirala gužva ka terazijskom tunelu, dok je situacija na auto-putu Novi Beograd nešto malo bolja, ali i na Pančevačkom mostu gde se saobraćaj odvija normalno.

Pratite uživo situaciju na beogradskim ulicama OVDE.

KAKO JE PROTEKLA NOĆ U BEOGRADU?

Prema rečima portprola Hitne pomoći Nade Macure, može se zaključiti da je dan za nama protekao mirno u glavnom gradu Srbije.

- U toku noći imali smo 99 ukupan broj intervencija, od toga 11 na javnom mestu. Dogodle su se tri saobraćajne nezgode, u kojima je lakše povređeno ukupno pet osoba. U prvoj su povređene žensa (22) i muška osoba (40) u centru Surčina ka Jakovu. Prevezeni su u KBC Zemun. Druga nezgoda desila se na uglu Krunske i Beogradske ulice, a muška osoba (29) prevezena je u Urgentni centar - rekla je Nada Macura, pa dodala:

Foto-ilustracija: Uglješa Rašević Foto-ilustracija: Uglješa Rašević

- Takođe, na uglu Dušanovačkog mosta i Ustaničke ulice dve ženske osobe se zadobile lakše telesne povrede i takođe su prebačene u Urgentni centar.

Što se prethodnog dana tiče, služba Hitne pomoći intervenisala je 147 puta, od toga 67 na javnom mestu i u 13 saobraćajnih nesreća.

Vremenske prilike su se odrazile i na zdravstveno stanje Beograđana, pogotovo na hronične bolesnike sa srčanim problemima, astmom, hipertenzijom...

DNEVNI HOROSKOP

Foto: Profimedia/Jitka Saniová Foto: Profimedia/Jitka Saniová

OVAN: Donećete odluku da li ćete ostati u vezi u kojoj ste trenutno, ili ipak ne. BIK: Čeka vas naporan dan. BLIZANCI: Povedite računa o srcu. RAK: Neko iz porodice vam se meša u posao. LAV: Odložite put koji ste planirali. DEVICA: Očekuje vas finansijsko poboljšanje. VAGA: Zaljubljeni ste, iako niste svesni toga. ŠKORPIJA: Dopada vam se jedna zauzeta osoba. STRELAC: Manji problemi sa nervnim sistemom. JARAC: Prijala bi vam masaža. VODOLIJA: Planirajte putovanje u inostranstvo. RIBE: Nije povoljan dan za finansije.

Detaljan horoskop za današnji dan, pročitajte OVDE.

SVETAC DANA

Ljudi se često kunu u veru, nadu i ljubav, a da ne znaju da je po hrišćanstvu reč o stvarnim osobama, u čiju slavu obeležavamo današnji dan. Svete mučenice Vera, Nada i Ljubav živele su u Rimu u vreme cara Adrijana, koji je i naredio njihovo mučenje, a potom im izrekao i smrtnu kaznu.

Po naredbi cara, Vera, Nada i Ljubav su najpre tučene, potom ubačene u vrelu smolu, a na kraju su im sečeni delovi tela pre nego što su bačene u oganj. Predanje kaže da se njihova majka, Sofija, tri dana na grobu ćerki molila Bogu da je uzme. Bog ju je posle trećeg dana uzeo i odveo u rajsko naselje kod njene dece.

Zbog čega bi trebalo obavezno da se pomolite za njih, pročitajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kire

    30. septembar 2016 | 09:02

    Previse vozila previse došljaka za ovaj grad.

  • s?aca 139

    30. septembar 2016 | 09:59

    Šta je ovo ,pa jel cela Srbija u Beogradu!

  • zokaaa

    30. septembar 2016 | 08:26

    Kad svaka susa vozi neki krs normalno da se napravi haos u saobracaju beogradjani neznaju nigde da idu bez limuzine.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA