≫ 

POZADINA STRAVIČNOG ZLOČINA IZ SURDULICE: Nasrnuo na komšije, oni ga tukli kamenjem i motkama do smrti

U vranjskoj policiji čiji inspektori vode istragu kažu da je sve počelo žučnom svađom i zatim se nastavilo fizičkim obračunom koji je okončan tragedijom

  • 0

Bračni par Mile (54) i Violeta (44) Ivanov iz sela Grandžina Mahala kod Surdulice uhapšeni su juče popodne zbog sumnji da su prebijanjem motkama i kamenjem ubili svog komšiju Stamenka Golubova (58).

BRUTALNA RASPRAVA OKO IMOVINE SA JEZIVIM KRAJEM: Supružnici kamenjem usmrtili komšiju u Surdulici

U ovom selu osim njih troje živi još unuk osumnjičenih i još jedan čovek, koji je tu uglavnom preko leta.

U vranjskoj policiji čiji inspektori vode istragu kažu da je sve počelo žučnom svađom i zatim se nastavilo fizičkim obračunom koji je okončan tragedijom, prenosi "Blic".

Prema prvim saznanjima inspektora Golubov je preminuo na licu mesta od povreda nanetih motkama i kamenjem, a njegovo telo je poslato na obdukciju.

POHAPŠENI KRIJUMČARI LJUDI: Albanci pomagali Sirijcima da uđu na Kosovo!

Policija je uhapsila bračni par zbog ubistva i njima je određeno policijsko zadržavanje od 48 sati, nakon čega će biti sprovedeni kod tužioca na saslušanje.

Foto-ilustracija: AP/Tanjug Foto-ilustracija: AP/Tanjug

Prema rečima meštana iz okolnog znatno većeg sela Klisure bračni par Ivanov i Golubov bili su godinama u sukobu zbog priključka za vodu i šume, a i sudili su se desetak godina.

DRAMA U JAŠI TOMIĆU: Ringišpil se RASPAO tokom vožnje, povređena DECA

- Znamo da su se često tukli. Više puta su išli kod doktora zbog povreda. Golubov im nije dao da raskopaju zemlju da bi imali priključak za vodu. Mi smo čuli da su se sada sreli na tom jedinom putu iz sela. Oni su bili sa unukom i navodno je Golubov prvo udario Mileta, pa je napao Violetu. Onda su oni uzvratili. Mile ga je udari motkom i kada je pao zatukli su ga kamenjem. Ćerka Ivanova živi u Beogradu, a tu im je bio unuk. Golubov ima dve ćerke i sina, ali oni nisu ovde - priča jedan od meštana sela Klisure.

Inspektori PU Vranje za sada terete bračni par Ivanov za krivično delo ubistvo u saizvršilaštvu, prenosi "Blic".

STRAVIČAN SUDAR NA PUTU ZA OBRENOVAC: Automobili smrskani u šancu, ima MRTVIH (FOTO)

Meštani Klisure sa kojima smo razgovarali žalili su nam se na neipunjena predizborna obećanja Novice Tončeva.

- Pre izbora nam je obećao da ćemo imati apoteku i doktora. Naš doktor je otišao u penziju. Pisali smo 11 puta peticiju za doktora i žalili se opštini Surdulica. Doktor dolazi samo četvrtkom kada je pijačni dan. Nemamo više ni apoteku, ni laboratorija, kao i zubarska ordinaciju. Planiraju da nam zatvore mesnu kancelariju. Nije ispunio ni da će asfaltirati jedinu ulicu - žale se meštani za "Blic".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA