VOZIO JE 100 NA SAT I UDARIO PRAVO U BMW: Ispovest povređenih u užasnom sudaru tri automobila kod Niša (FOTO)

U spasavanju unesrećenih u ovoj saobraćajnoj nezgodi učestvovale su tri medicinske ekipe

  • 17

Pet osoba, od kojih četiri teško, povređene su u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila danas oko 15 sati na autoputu Niš - Leskovac u blizini izlaza Niš jug.

STRAVIČNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA AUTOPUTU NIŠ-LESKOVAC: U sudaru tri vozila povređeno PETORO

Poljski državljani koji su se nalazili u “reno laguni” koja se kretala iza “BMW” –a, kažu da je nesreću izazvao vozač “seata toledo” koji im je, krećući se iz pravca Beograda dolazio u susret.

- Vozio je sto na sat, možda i više i udario pravo u “BMW” a onda smo mi udarili u njega – kazao je jedan od Poljaka.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Direktor Hitne pomoći Slavoljub Živadinović izjavio je da su u spasavanju unesrećenih u ovoj saobraćajnoj nezgodi učestvovale tri medicinske ekipe.

- Samo pet minuta nakon prijema poziva prva ekipa je bila na terenu, a vrlo brzo su joj se pridružile još dve dok su sve ostale bile u pripravnosti da bi pravovremeno mogle da intervenišu ako bi za tim nastala potreba. Nakon ukazane pomoći petoro ljudi je prebačeno do Urgentnog centra Kliničkog centra u Nišu – saopštio je Živadinović.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Kako saznajemo, najteže povrede zadobio je bračni par koji se nalazio u vozilu “BMW” i to K.T. (66) koji ima prelom potkolenice i S.T. (59) kojoj su konstatovane povrede glave i grudnog koša.

Povređeni su i putnici u “seat toledu” i to I.S. (77) koja je zadobila otvorene prelome kuka i potkolenice kao i povredu grudnog koša i njen sin Z.S. (27) kojem je povređena glava. Vozaču “seata” A.S. povređen je grudni koš, a moguć je i prelom rebara.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Dejan Petrović, dežurni lekar Urgentnog centra Kliničkog centra u Nišu saopštio je da niko od povređenih nije životno ugrožen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • svastara

    2. oktobar 2016 | 19:11

    AKO IMA BOGA taj idiot IZ seata bi trebalo da ga vise nema . MUKA mi je OD tih SKOTOVA ZBOG kojih nevini GUBE zivote . Pogledajte samo KOLIKO povredjenih ima zbog JEDNOG KRETENA !!! PO nasim putevima VOZE kamikaze I ubice .

  • amerika

    2. oktobar 2016 | 19:26

    Malo vise saobracajne policije na putevima I biti rigorozni za vozace,koji voze preko ogranicenja,da me pogresno ne svatite da dizem ameriku,ali ovde na putevima na svakom koraku je policija,vidjam ih svaki dan I noc posto vozim kamion.ima I ovde udesa,ali nisu takvi kao u srbiji...

  • Nikola

    2. oktobar 2016 | 18:56

    Kako je na autoputu mogao da im dodje u susret pobogu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA