KOBNA SEČA DRVA: Nišliji cirkular amputirao šaku!

Teško povređeni čovek upućen je u Beograd

  • 2

Jedan četrdesetogodišnji Nišlija teško je povređen danas prilikom seče ogrevnih drva, jer mu je cirkular amputirao šaku.

DRAMA U NIŠU TOKOM SEČE OGREVA: Dvadesetogodišnjaku cirkular odsekao tri prsta na ruci!

Direktor niške Hitne pomoći Slavoljub Živadinović saopštio je da je da je teško povređeni čovek odmah upućen u Beograd, a adekvatno je spakovan i amputirani ekstremitet kako bi se sačuvala njegova vitalnost u cilju rekonstrukcije povređene ruke.

- U ovakvim situacijama svaki trenutak je dragocen jer samo hitna hirurška intervencija može značiti spas za povredjenu ruku. Ovo je četvrti hitni transport za Beograd koji smo imali za poslednjih nekoliko dana radi sprovođenja medicinskih procedura koje se ne rade u Nišu. Tako smo 28. septembra tamo odvezli jednog mladića kojem je takođe mašina za sečenje drva odsekla tri prsta na ruci. Osim toga imali smo i jednu ortopedsku povredu i krvarenje jednjaka koji su takodje zahtevali lečenje u medicinskim ustanovama u našoj prestonici – kazao je Živadinović .

(M.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dale

    3. oktobar 2016 | 12:07

    Dal je pogledao u Kalender mozda da nije svetac?? E moj srbine nema drugih dana osim svecem raditi , pa kad se desi opet je kao slucajno a ne opomena jer moze i gore od toga da bude!! Zelim ti brz oporavak i malo vise postovanja crkve i svetaca!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA