≫ 

"Zar Srebrenicu da vodi Srbin?!"

Zukorlić ima dvojno državljanstvo i na biračkim spiskovima je i u Srbiji i u BiH i zato je glasao na jučerašnjim izborima

  • 96

Lider Bošnjačke demokratske zajednice (BDZ) Muamer Zukorlić izjavio je danas da je na upravo završenim lokalnim izborima u BiH glasao u Srebrenici za Ćamila Durakovića.

OVAKO DODIK SLAVI POBEDU NA IZBORIMA: Pevao "Ne može nam niko ništa", pa "zakitio" harmonikaša! (VIDEO)

Zukorlić ima dvojno državljanstvo i na biračkim spiskovima je i u Srbiji i u BiH i zato je glasao na jučerašnjim izborima.

– Iako je glasanje tajno, kod mene skoro ništa nije tajno, jer ja sam poznat po transparentnosti u svim svojim stavovima, glasao sam za Ćamila Durakovića. Mislim da je dobro da Duraković pobedi, mislim da je to dobro za Bošnjake, ali i da je dobro i za Srbe –  rekao je Zukorlić za "Alo".

On smatra da okupljanje srpskih partija oko jednog kandidata "sa namerom da po svaku cenu pobedi srpski kandidat nije politički mudro", jer, kako je ocenio, "nije u interesu ni srpskog naroda, pa ni Srbije, da memorijalnim centrom sa više od 7.000 grobova bošnjackih žrtava vlada pripadnik srpskog naroda".

– Da sam neko ko zastupa srpske interese u politici, podržao bih bošnjačkog kandidata – rekao je on.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA