TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD LOZNICE: Poginulo četvoro, među njima i DETE

Do udesa je došlo kada je "golf" bosansko-hercegovačkih tablica, koji je išao iz pravca Loznice prema Malom Zvorniku, podleteo pod kamion, koji je išao iz suprotnog pravca

  • 14

Četiri osobe poginule su večeras u teškoj saobraćajnoj nesreći na zaobilaznom putu oko Loznice i Banje Koviljače.

NEMIRNA NOĆ U BEOGRADU, DVOJE MRTVIH: U udesima teško povređeni motociklista i pešak

Među četvoro poginulih je i devojčica stara jedva dve i po godine. Jedna žena je izvađena iz olupine automobila i prebačena je na urgentno odeljenje Opšte bolnice u Loznici, gde se lekari bore za njen život.

Do udesa je došlo kada je "golf" bosansko-hercegovačkih tablica, koji je išao iz pravca Loznice prema Malom Zvorniku, podleteo pod kamion, koji je išao iz suprotnog pravca.

Kako se nezvanično saznaje, pretpostavlja se da su nastradali i povređena žena iz Srebrenice. Identitet poginulih još nije ustanovljen, a tek treba da se otkrije kako je došlo do ove jezive tragedije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pdjoni

    3. oktobar 2016 | 20:33

    Od Loznice pa sve do Bajine Baste se radi put i na delovima gde je uradjen to nije voznja to je letenje sa kolima,kamioni seku krivine a tek ovi sto voze golfove dvojke sa bosanskim tablama su najgori vozaci,njima je golf kao ferari,misle da sa njim sve mogu a kanta neopevana.Kada vidim kako se vozi pomislim da nam netreba ni metar novog puta,umesto da se opustis i vozis polako bez rupa i cimanja ti moras da pazis na ludake koji voze kao ludaci.

  • Ja bre

    3. oktobar 2016 | 20:29

    Kako su nam obelezeni putevi nije ni cudo...uzas

  • Bojan

    3. oktobar 2016 | 20:41

    Brza vožnja je uzrok svakog udesa, da je išao 80 to se sigurno nebi desilo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA