SIN PROSTITUTKE TVRDI DA MU JE BIL KLINTON OTAC: Tražio je da ima seks sa mojom majkom u žbunju (FOTO) (VIDEO)

- Pročitao sam da neće još dugo da živi i želeo sam lično da ga upoznam pre nego što umre - rekao je Dani Vilijams, koji tvrdi da mu je bivši predsednik SAD otac

  • 14

Priče da Bil Klinton ima dete sa prostitutkom ponovo su se aktualizovale nakon što je Dani Vilijams (30) tražio da ga bivši predsednik SAD prizna kao sina.

ŠAMAR ZA HILARI: TRAMP na miting dovodi ljubavnicu BILA KLINTONA! (FOTO)

Dani je u decembru napravio stranicu na Fejsbuku pod novim imenom Dani Vilijams-Klinton sa ciljem da pridobije pažnju Bila Klintona.

Magazin "Star" je 1999. godine sproveo DNK analizu i prema njoj, Dani nije Klintonov sin, ali se dovodi u pitanje i o preciznosti testa. Njegova priča je dobila pažnju medija 1992. godine kada se Bil Klinton kandidovao za predsednika SAD.

List "Glob" intervjuisao je Danijevu majku, bivšu prostitutku Bobi En Vilijams, koja je ispričala kako je, navodno, počela vezu sa Klintonom 1984. godine. Rekla je da je on jednom trčao kroz njeno naselje, kada je zastao i predstavio se. Tada je imala 24 godine.

Par dana kasnije, ponovo je trčao istim putem i platio joj 200 dolara da ima seks sa njim iza žbunja. Nakon toga, Klinton i ona su imali redovno seks, nekada sami, a nekada sa još jednom ženskom osobom.

Posle određenog vremena je saznala da je trudna i posumnjala je da je Klinton otac. Kada je to rekla tadašnjem guverneru, nasmejao joj se u lice.

- Pomazio mi je stomak i rekao: "Devojko, to ne može da bude moje dete". Ali sam znala da jeste. Imala sam taj ženski osećaj da je on otac mog deteta - rekla je Vilijamsova za "Glob".

MONIKA LEVINSKI, LJUBAVNICA BILA KLINTONA danas izgleda neprepoznatljivo! (FOTO)

Postala je još sigurnija kada je rodila dečaka i videla da mu je koža svetliije boje. U periodu kada se viđala sa Klintonom, on je bio jedini njen klijent koji je bio belac. Ubrzo nakon što se porodila, Vilijamsova je završila u zatvoru, a brigu o Daniju preuzela je njena sestra.

Ona je i bila prva koja je prisiljavala Klintona da uradi DNK test i navodno je pričala sa Hilari Klinton. Uskoro joj je kancelarija Klintonovih "zatvorila vrata".

- Pročitao sam da neće još dugo da živi i želeo sam lično da ga upoznam pre nego što umre. Želim da se rukujem s njim i da mu kažem: "Zdravo, tata". Voleo bih i da ostvarim vezu sa Čelzi. Ona je moja polu-sestra - rekao je Dani.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    4. oktobar 2016 | 13:34

    Auuuu kakva sramota !!! Pa sta vam je ovo trebalo u zivotu gospodjo Klinton ? Vi manekenu afera porez a on vama vanbracno dete crne prostitutke sa vasim muzem . Ovo mora da boli !!! Ovo je za preinfarktno i predslogno stanje.

  • Putin R.S

    4. oktobar 2016 | 22:23

    Kako je gadan ovaj Klinton. I da ti je stvarno otac nemoj da se hvalis njime. Pogledaj ga na sta lici.

  • Kondor

    5. oktobar 2016 | 02:31

    Manijak iz žbunja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA