Oprez! Ako imate ovaj kućni uređaj na plin, požurite što pre da ga zamenite

Besplatnu zamenu adaptera za priključak za plin od strane ovlašćenih servisera u njihovom domu

  • 1

BSH Kućni aparati d.o.o. mole sve vlasnike samostojećih šporeta na plin marke Bosch proizvedenih između januara 2009. i oktobra 2011. da provere da li se tekuća bezbednosna kampanja odnosi na njihov aparat.

Ograničena količina adaptera za priključak za plin na ovim aparatima može biti oštećena i dovesti do curenja plina i u izuzetno retkim slučajevima do rizika od eksplozije. Svim vlasnicima navedenih aparata nudimo

Besplatnu zamenu adaptera za priključak za plin od strane ovlašćenih servisera u njihovom domu. Da bi se izbegla bilo kakva opasnost, svi vlasnici ovih aparata bi trebalo da isključe dovod gasa i da ga ne koriste dok se navedeni deo ne zameni.

Bezbednost kupaca je prioritet kompaniji BSH Kućni aparati i kao rezultat toga danas počinjemo bezbednosnu kampanju za ograničen broj kućnih aparata. Približno 170.000 ovih aparata proizvedenih između januara 2009. i oktobra 2011. može biti rizično, a većina je prodata u

Holandiji, Belgiji i Nemačkoj.

Kako bismo došli do što više vlasnika ovih aparata oglase ćemo postaviti u različitim štampanim i online medijima kao i na društvenim mrežama. 

Foto: Wikipedia/Christoph Hoffmann Foto: Wikipedia/Christoph Hoffmann

Kako bi proverili da li se bezbednosna kampanja odnosi na njihov aparat molimo vlasnike da provere svoj aparat na sajtu.

www.gascookingsafety.com ili da pozovu naš call centar:

011/ 35 37 008 svim radnim danima i subotom od 08:00 do 20:00. Zamena dela u vlasnikovom domu će biti organizovana blagovremeno.

BSH Kućni aparati d.o.o. se izvinjavaju svim kupcima zbog neprijatnosti.

BSH Hausgeräte GmbH je globalna kompanija koja se bavi proizvodnjom kućnih aparata sa prihodima od približno 12,6 milijardi evra u 2015. godini i više od 56000 zaposlenih. BSH proizvodi kućne aparate u 40 fabrika i predstavlja ih preko 80 kompanija u približno 50 zemalja sveta.

Više informacija o kompaniji možete pronaći na sajtu www.bsh-group.de.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA