PANIKA U LESKOVCU: Pokušali da otmu TRI DEČAKA!

Pokušaj otmice mališana dogodio se usred bela dana u dva navrata i to nedaleko od policijske stanice

  • 4

Leskovačka policija traga za grupom nuškaraca koji su pokušali da kidnapuju petoricu dečaka  iz romskog naselja Sat mahala. 

POGLEDAJTE SAOBRAĆAJ OVOG JUTRA U BEOGRADU: A evo i gde će pasti prvi sneg u Srbiji (FOTO)

Otmičari su prekjuče automobilom marke "audi", presretali dečake na putu do Osnovne škole "Svetozar Marković" i pokušali da ih uvuku u vozilo.

Pokušaj otmice mališana dogodio se usred bela dana u dva navrata i to nedaleko od policijske stanice Sever i prodavnice "Poljanica" u Svetoiljskoj ulici.

– Koliko je istraga za sada utvrdila, reč je o organizovanoj grupi starijih muškaraca, dečeaci su opisali otmičare, tako da se nadamo da će oni uskoro biti otkriveni – rekao je izvor za "Informer".

Osnovac koji zamalo da postane žrtva kidnapera rekao je da mu se jedan otmičar iz automobila obrati na čiistom romskom jeziku i tražio da priđe.

– Pošto ga nisam poznavao, nisam želeo da se približim. Onda me je on uhvatio preko prozora za ruku i čvrsto me je držao. Odmah su iz automobila krenuli da izlaze i drugi ljudi. Ni sam ne znam kako sam se oslobodio mjegovog stiska i uspeo da pobegnem u školu – ispričao je dečak (13) koji je bio vidno potresen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Puma

    5. oktobar 2016 | 15:39

    Hoce li vucic konacno uvesti red u ovoj drzavi nek kopiraju zakon o nasilju i kriminalu od amerike ako nisu spisobni sami da naprave dokle bre vise da se ceka ako ti lopov udje u kucu malte ne pitaj ga sta pije odbranis se ides u zatvor ko pravi te zakone taj nije normalan

  • Vladimir

    5. oktobar 2016 | 09:49

    Boze Svasta jos nece nas snaci

  • Groficaofica

    5. oktobar 2016 | 11:05

    Zemlja nam je gora od divljeg zapada!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA