UMRLA JE DOZIVAJUĆI ĆERKU JELENU: Zorica izdahnula na sestrinim rukama!

- Kada je ubijena Jelena, ona je klonula i jedina želja joj je bila da se otkrije ko je ubio njenu jedinicu - rekla je Zoričina rođaka

  • 14

Juče oko 11 sati u porodičnoj kući u Borči, preminula je Zorica Krsmanović (53), majka brutalno ubijene pevačice Jelene Marjanović, dozivajući svoju jedinicu.

Zoran Marjanović za Telegraf: Mala Jana htela kod bake, ali kasno...

Ona je izdahnula na rukama rođene sestre, kojoj je govorila da ide kod svoje ćerke Jelene i zamolila je da vodi računa o njenoj unuci Jani.

KO JE PROKLEO OVU KUĆU: Jedna umrlica još stoji, druga stiže

- Dan pred smrt Zorica je malo živnula. Međutim, tokom jutra joj je opet pozlilo, pa joj je sestra priskočila u pomoć, ali joj je ona umrla u naručju - rekla je rođaka porodice za "Alo!".

ISPRED KUĆE PORODICE KRSMANOVIĆ MUK: Treća smrt u samo nekoliko godina! (FOTO)

Veče pre nego što je preminula, Zorica je od zeta Zorana Marjanovića tražila da joj dovede Janu, što je on i potvrdio.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Ovo je strašno. Cela ova godina je tragična. Iako sam znao da je bolesna, nisam verovao da će tako brzo otići. Sinoć sam se čuo sa njom i dogovorali smo se da joj dovedem malu Janu. Razgovor je protekao normalno. Zorica je bila svesna, komunikativna, a poslednje što mi je rekla bilo je: "Zorane, dovedi mi sutra malu Janu da je vidim" - rekao je on, pa dodao:

- Zorici sam zahvalan što je rodila takvu ćerku i što ju je pravilno usmerila u životu. Takva osoba u današnje vreme je retkost - ispirčao je on kroz suze.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

U kuću porodice Krsmanović juče su pristizali rođaci , komšije i prijatelji, a unutra su se čuli jecaji Zoričine najmlađe sestre Ljubice: "Joj, Zoko moja, što nam ode, što nas ostavi?"

- Zoricu je dotukla Jelenina smrt. Pre godinu dana joj je otkriven karcinom materice i to je bio šok za sve. Ali, kada je ubijena Jelena, ona je opet klonula i jedina želja joj je bila da se otkrije ko je ubio njenu jedinicu. Imala je volju da se leči zbog unuke Jane i da bi doživela da Jelenin ubica bud eotkriven, što je svakog dana govorila, ali smrt je bila brža. Samo je govorila: "Da vidim tog ubicu i pitam ga zašto mi ubi dete" - priča rođaka preminule Zorice.

Sahrana će biti sutra na groblju Zbeg u Borči, a Zorica će biti sahranjena pored njenog supruga Zorana, blizu Jeleninog groba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanja

    5. oktobar 2016 | 10:51

    Ovo je stasno sta se ovoj porodici izdesavalo. Tuga velika. Iskreno saucesce. Pocivajte u miru. Amin

  • Mila

    5. oktobar 2016 | 10:28

    Pocivajte u miru .

  • Banja Luka

    5. oktobar 2016 | 10:42

    Jadna zena,od tuge je i umrla,osta Jana bez mame i bake,ovo je pretuzno :-(

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA