TRAMP OSTAJE BEZ NOVCA: U kampanji izgubio 800 miliona dolara

Njegovo bogatstvo sada se procenjuje na 3,7 milijarde dolara u odnosu na 4,5 milijarde koliko je iznosilo u martu

  • 8

Trka za predsednika SAD za samo godinu dana koštala je republikanskoga kandidata Donalda Trumpa 800 miliona dolara, objavio je "Forbs", navodeći da je mogul nekretnina pao za 35 mesta na listi najbogatijih Amerikanaca.

DONALD TRAMP OTKRIO KAKO JE POSTAO BOGATAŠ: Radio sam ovih 6 stvari i zgrnuo milione!

Njegovo bogatstvo sada se procenjuje na 3,7 milijarde dolara u odnosu na 4,5 milijarde koliko je iznosilo u martu.

Tramp je trenutno 156. na listi 400 najbogatijih Amerikanaca, gde predvodi suosnivač Majkrosofta Bil Gejts, čije je bogatstvo za samo godinu dana sa 76 milijardi dolara poraslo na 81 milijardu. Gejts je na prvom mestu već 23. godinu zaredom.

Tramp je na kampanju potrošio svojih sedam i kreditirao je s dodatnih 48 miliona dolara, koje će teško dobiti nazad, konstatuje "Forbs".

Od 27 nekretnina koje poseduje, 18 je izgubilo na vrednosti, uključujući "Trump Tower" na njujorškoj Petoj Aveniji, prenela je Hina.

Ove godine je sklopio samo jedan posao na globalnom tržištu nekretnina, dodaje "Forbs".

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pop

    5. oktobar 2016 | 13:25

    Nije osiromasio nego je ulozio u reklame.Kad se zavrsi izbor,dali on pobedi ili izgubi,dobija u svakom slucaju.Posle zavrsenih izbora,ce zaraditi deset puta ovo sto je izgubio.Amerika ti je to.Dobra reklama vredi zlato.

  • predator vladimirovič

    5. oktobar 2016 | 13:31

    Tih 800 miliona su kod iliuminata oni sve kontrolišu , vlsdari iz senke multi milijarderi vladari planete su satanisti .

  • Isko

    5. oktobar 2016 | 14:05

    Ostaviće ga žena sada kada je bankrotirao. Inače on je dva puta do sada zaista propadao finansijski, ali ga je otac spašavao. Poslednji put nije hteo, pa je morao da sačeka, da matori umre i nasledi milione.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA