Predstava "Život je loto": Da li ste spremni za sedmicu? (FOTO) (VIDEO)

Priču komplikuje neverovatan događaj, kada Verin muž dobije sedmicu na Lotou

  • 0

U četvrtak, 27. oktobra sa početkom u 20 sati, na repertoaru novog teatraCarte Blanche” ponovo će se naći predstava “Život je loto” u kojoj publika ne samo da sama bira njen kraj, već od glavne junakinje dobija i kafu i štapiće za grickanje!

SVI U ZVEZDARA TEATAR: “PASIVNO PUŠENJE” Egona Savina najavljuje FANTASTIČNU SEZONU koja startuje 8. oktobra (FOTO)

Interakcja sa gledaocima, kvalitetna muzika, bogata video produkcija, učinili su da ova tragikomična priča u vrlo kratkom vremenskom periodu izvođenja bude predstavljena na različitim festivalima kao što su “Dev9t” u Beogradu – festival devet umetnosti, “Belef” – 25. jubilarni Beogradski letnji festival, “Pozorišni dani” u Mrkonjić gradu, dok je na internacionalnom festivalu monodrame “Albamono” u Albaniji glumica Monika Romić dobila nagradu za najbolju žensku ulogu Vere u ovoj predstavi.

Široj publici Monika Romić je poznata iz više serija (Jedne letnje noći – gđa Župančić, Ljubav i mržnja – Viki i druge…) i iz mnoštva reklama, a igrala je na scenama SNP-a, Zvezdara teatra, KPGT-a, KULT-a, Pozorištanca PUŽ… Često je neprepoznatljiva u ulogama zbog fantastične transformacije.

Foto Vladimir Jevic Foto Vladimir Jevic

U predstavi “Život je loto”, koja se igra od marta 2016. godine, ona glumi Veru, devojku koja se u roku od 24 sata našla u nizu neverovatnih životnih situacija.

– Vera dolazi na železnicku stanicu i igrom slučaja, počinje da iznosi svoju nesvakidašnju priču u koju su upleteni i njen muž, ljubavnik, komšinica, kuma, mama, tata, loto, kuglice, laptop, hitna pomoć, spiker sa železnicke stanice… Priču komplikuje neverovatan događaj, kada Verin muž dobije sedmicu na Lotou. Međutim, već u sledećem trenutku saznaje da ga ona vara. Tada počinje njena drama, a publici komedija – piše u opisu predstave.

Foto Vladimir Jevic Foto Vladimir Jevic

Gledaoce predstave očekuje i pregršt iznenađenja i nagrada, jer i sama priča govori o izvlačenju dobitka u igri na sreću.

Pisac scenarija je Vladimir Đurđević, rediteljka je Bojana Lazić, video projekciju, snimanje i montažu uradila je Milina Trišić, dok je vođa tehnike Vojislav Savić.

Foto: Sale Jančević Foto: Sale Jančević

Za rezervacije i informacije možete se obratiti na ovu mail adresu i brojeve telefona Teatra Carte Blanche: 011 420 90 70, 069 420 90 70.

office@carteblanche.co.rs

Deo predstave možete pogledati ovde:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA