≫ 

SUROVA BORBA PROTIV DROGE, OBOJENA KRVLJU: Šokantna egzekucija narko-dilera na ulici! (VIDEO)

Više od 3000 ljudi ubijeno je od juna na Filipinima

  • 12

Kontroverzni rat filipinskog predsednika Rodriga Dutertea protiv narko-dilera uzeo je još jednu žrtvu, a kako obračun države protiv droge izgleda možete videti u šokantnom videu koji je zabeležila ulična kamera.

>>> FILIPINSKI PREDSEDNIK POTPUNO VAN SEBE: Evropi je poslao srednji prst (VIDEO)

U mračnoj ulici dvojica muškaraca su zgrabila za ruke osobu za koju se pretpostavlja da je narko-diler, a zatim je jedan od njih izvadio pištolj i iz neposredne blizine ustrelio nesrećnog čoveka.

Posle ubistva dvojica egzekutora su veoma brzo mopedom napustili mesto zločina.

Nepoznati muškarac ostavljen mrtav na ulici je najnovija, ali sigurno ne i poslednja žrtva otvorenog lova na narko-dilere i narkomane. Predsednik Filipina Rodrigo Duerte je po dolasku na vlast objavio rat svima koji imaju veze sa drogom, a procenjuje se da je od juna do sada ubijeno više od 3000 ljudi. Kontroverzni državnik je obećao imunitet svakom ko ubije narko-dilera, što je dovelo do toga da egzekucije na ulica glavnog grada Manile postanu uobičajena stvar.

- Hitler je ubio tri miliona Jevreja, a mi imamo tri miliona narkomana. Bio bi srećan ako bi ih sve pobio - izjavio je Duterte pozivajući se na procenu filipinske vlade o broju preprodavaca i uživaoca narkotika na Filipinima.

Njegove mere su doživele snažnu osudu od strane Amerike i Evropske unije, ali Duterte za sada ne pokazuje ni najmanje znake odstupanja od svoje politike.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Md haus

    9. oktobar 2016 | 21:05

    Od čega će amerikanci da žive ako ti pobijes narkomane

  • vlada perovic

    9. oktobar 2016 | 20:42

    pa naravno da treba da ih ubijaju dileri su ubice dece imah ih ovde koliko hoces bice toga i kod nas nismo mi svesni sta je droga

  • Ivica

    9. oktobar 2016 | 20:41

    Bravo kralju tako treba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA