OVO JE ANĐEO KOJI JE NASTRADAO U NESREĆI KOD LOZNICE: Olivera izgubila bitku za život (FOTO)

Borba lekara za Oliverin život nakon stravične nesreće završila se tragično. U stravičnoj nesreći na licu mesta poginuli su njeni roditelji i dete, a Olivera se lavovski borila za život u bolnici u Beogradu, međutim, u noći između utorka i srede je preminula

  • 4

Olivera Stanojević iz Sasa kod Bratunca, koja je bila teško povređena u saobraćajnoj nesreći kod  Loznice, preminula je u noći između utorka i srede dok su lekari pokušavali da se izbore za njen život, kako saznaje Telegraf.

Vraćali se sa svadbe, pa doživeli HOROR: Stravični detalji nesreće kod Loznice koja je odnela 4 ŽIVOTA!

Ona se sa svojom porodicom Đokanović vraćala sa venčanja iz Beograda, kada se dogodila stravična tragedija u kojoj su nastradale četiti osobe. Teško povređena Olivera je odvezena u bolnicu nakon sudara, ali na Urgentnom centru nisu mogli da joj pomognu.

Nesrećna žena je bila majka devetomesečne devojčice Elene i ćerka Radivoja i Nade, koji su preminuli u ovoj stravičnoj nesreći.

- Malena Elena se rodila oko Jovanjdana. Prošle godine su pravili Oliveri svadbu. Pera, naš dragi Pera, završio je hemijsku školu i radio je u perionici u Bratuncu. Mica nam studira medicinu Foči. Uz nju sad moramo da budemo svi - rekla je rodbina Đokanovića za Večernje novosti.

Foto: novosti.rs Foto: novosti.rs

Tela troje poginulih poslata su na obdukciju, tako da je u utorak u Bratunac dopremeljeno samo telo devetomesečne bebe.

- Jedno je kad je rat, ljudi ginu i svi očekujemo neku nesreću. Ali ovo je drugačije, ovo je sudbina gorka. Nebo je visoko, a zemlja tvrda! Gde ću ja - rekla je u suzama Nadina komšinica i bliska prijateljica.

Foto: novosti.rs Foto: novosti.rs

Otac male Elene, Miloš (22) pod sedativima je otkako su mu javili stravične vesti. Uz njega su sestra, roditelji i najbliži prijatelji.

- Ne znam kako sina da utešim. Miloš je trebalo da ide na svadbu, ali zbog izbora nije, jer je dežurao. Očajan je. U svakom trenutku treba da stignu tela iz Beograda. Pre samo godinu dana pravili smo veliku, svadbu... 500 ljudi... Žive tu, uz nas. Mladi, skućili se tu, da budemo zajedno. I onda se ovo desi. Ne znamo kako ćemo dalje - rekao je Rade Stanojević, Oliverin svekar, pre nego što su saznali za Oliverinu smrt.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA