ZORAN OČAJAN ZBOG TAŠTINE SMRTI: Vidno potresen poverio se bratu na Zoričinom grobu. Evo šta mu je rekao

Ekipa Telegrafa je čula deo razgovora između Zorana i njegovog brata Miloša, u kome on opisuje u kakvom se trenutno stanju nalazi

  • 4

Sahrana Zorice Krsmanović, majke tragično nastradale pevačice Jelene Marjanović, obavljena je danas u 12 časova na groblju Zbeg u Borči.

MARJANOVIĆI NA SAHRANI ZORICE KRSMANOVIĆ: Nemi i bez da ih je iko pozdravio! (FOTO) (VIDEO)

Veliki broj prijatelja i rođaka okupili su se na groblju da isprate na večni počinak ženu koja je u centar medijske pažnje došla u aprilu, kada je njena jedinica Jelena ubijena pod još nerazjašnjenim okolnostima na nasipu u naselju Crvenka u Borči. Među prisutnima na sahrani su bili i članovi porodice Marjanović: Zoran, suprug njene pokojne ćerke Jelene sa bratom Milošem, njegovom ženom i kumom Verom.

ZAVRŠENA SAHRANA JELENINE MAJKE: Marjanovići stigli među poslednjima, bez Vladimira (FOTO)

Zet nesrećne Zorice bio je vidno utučen tokom celog čina sahrane. Očiju krvavih od suza nemo je sa ostatkom porodice posmatrao ceo čin, ne komunicirajući ni sa kim. Pred sam kraj, kada je većina prisutnih napustila groblje, prišao je grobu da Zorici uputi poslednji pozdrav.

Među poslednjima je napustio groblje, a ekipa Telegrafa je čula deo razgovora između Zorana i njegovog brata Miloša, u kome on opisuje u kakvom se trenutno stanju nalazi.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Ovako se istroši čovek. Da mi sad rođena majka umre, mislim da se ne bih mogao više potresti - rekao je u očaju Zoran, vidno potrešen zbog druge velike smrti koja je zadesila njegovu porodicu u poslednjih nekoliko meseci.

NASTAVLJA SE PROKLETSTVO MARJANOVIĆA: Jelenin svekar Vladimir doživeo INFARKT (FOTO) (VIDEO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Podsetimo, u subotu je na istom groblju porodica Marjanović davala pomen preminuloj Jeleni, a njena majka, tada već ozbiljno bolesna, nije se pojavila na ćerkinom grobu. Na pitanje Telegrafa kako je Zorica, rekao je:

– Nadam se da će biti dobro, iako procene lekara nisu baš najbolje. Ako bi se njoj nešto desilo, to bi za Janu stvarno bilo suviše, pošto je malena za baku jako vezana – rekao je tada Zoran.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Zorica Krsmanović se od karcinoma materice lečila nekoliko meseci, ali je u poslednjih par meseci njeno zdravlje veoma pogoršano. Preminula je u porodičnoj kući u Borči 4. oktobra oko 11 sati ujutro.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kaca

    6. oktobar 2016 | 22:24

    Ocajno izgleda i tacno se prepolovio. Ne znam sta da kazem vise, nadam se resice se ubistvo a do tada nadam se oni sto nisu krivi da ce da prezive. Pocinjem da verujem u zavere !!

  • Isko

    7. oktobar 2016 | 09:17

    Ljudski bi bilo da ih više ostavite na miru.

  • mitzy

    6. oktobar 2016 | 21:15

    pocivajte u miru dve mucenice i nek vam bog dragi da svo carstvo onoga sveta .a sto se tice zorana moze plakati ,klecati i svasta jos ,njemu nemogu verovati.apelujem da drzava ucini nesto za malu janu sto pre to bolje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA