SKINI SE, ILI ĆU TE OBESITI ZA LUSTER: Perverznjak premlatio devojku, razgolitio je, bacio na krevet, pa silovao

Braneći se pred sudijama, penzioner je negirao da je silovao ženu. Tvrdio je da je bio u vezi sa njom, a tukao ju je navodno zato što nije hteo da više radi u kafe-baru

  • 16

„Skini se, ili ću te obesiti za luster“, zapretio je penzioner A.Lj. iz Tetova, na zapadu Makedonije, svojoj sugrađanki koja nije želela da ima seks sa njim.

VATROGASCI JEDVA IZVUKLI TELO STRADALOG MLADIĆA: Jeziva nesreća na jugu Makedonije (FOTO)

Predhodno ju je premlatio, strgao joj odeću, bacio na krevet i silovao. Radi toga ga je Osnovni sud u Tetovu proglasio krivim i osudio na godinu i po dana zatvora. Prema presudi, osuđeni penzioner je izjamio kuću da bi se sastajao sa silovanom ženom, koju je od ranije poznavao. Kritičnog dana, izjavili su svedoci na sudu, A.Lj. je ženu „pokupio“ sa posla i autom odvezo u iznajmljenu kuću gde ju je uz „upotrebu sile i pod pretnjom da će je ubiti“ terao da ima seks sa njim.

Kada se ona tome usprotivila, penzioner je nastavio da joj preti, a potom je počeo da je krvnički udara pesnicama po glavi telu terajući je da se skine gola. Kada je ona ponovo odbila da to uradi zapretio joj je rečima: „Skini se, ili ću te obesiti za luster“.

Nakon toga, stoji u presudi, pomahnitali penzioner je ženu pesnicom snažno udario u slabinu i brutalno joj skinuo odeću. Potom ju je uhvatio za ruku i na silu odvukao u jednu od soba kuće. Tu ju je, ignorišući njene molbe da je pusti, bacio na krevet, na silu joj raširio noge i silovao.

Kada ju je konačno pustio, žena je prvo potražila lekarsku pomoć u Medicinskom centru u Tetovu, a potom ga je prijavila policiji.

Braneći se pred sudijama, penzioner je negirao da je silovao ženu. Tvrdio je da je bio u vezi sa njom, a tukao ju je navodno zato što nije hteo da više radi u kafe-baru.

Silovana žena je sve to negirala, a prilikom odmeravanja kazne Sud je relativno blago osudio A.Lj. pod obrazloženjem da je on oženjen čovek, otac troje dece i da do sada nije osuđivan.

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slađana

    7. oktobar 2016 | 09:15

    Znači, godinu i po dana za silovanje!? E, svaka vam čast na sudstvu!

  • Dok je Srba i Srbije

    7. oktobar 2016 | 04:37

    Pa valjda je otezavajuca okolnost sto je ozenjen i roditelj?!

  • Saketas

    7. oktobar 2016 | 06:00

    Zovem se aca iskreno na strani sam ove zene ja iskreno zelim da zastitim zenski rod zato vam iskreno ko covek govorim osudi te tog gospodina najostrijom kaznom 30 godina zatvorske kazne to vam je moj savet zastitimo zene

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA