TRAGEDIJA KOD DUGE RESE: Upucao dve osobe, pa presudio sebi

Pucnjevi su se čuli u dvorištu jedne porodične kuće, a u kući su oko 15 časova pronađena dva mrtva tela, dok je treća osoba teško ranjena

  • 1

U mestu Belavići nedaleko od Duge Rese danas se dogodila pucnjava u kojoj su dve osobe izgubile život, a treća je teško povređena.

KRVAVA NOĆ U TUTINU: Ubijen muškarac, na njega pucano iz šume

Pucnjevi su se čuli u dvorištu jedne porodične kuće, a kako je jedan meštanin rekao Radio Mrežnici, najpre se čula dva pucnja, pa kratka pauza, pa potom još dva pucnja.

Prema prvim informacijama, opasnost je otklonjena malo pre 15 sati, a u kući su pronađena dva mrtva tela, dok je treća osoba teško ranjena.

Kako prenosi Jutarnji, napadač je ubio dve osobe, pa je presudio sam sebi. Uprkos lekarskoj pomoći, nije preživeo, javila je karlovačka Policijska uprava.

Foto-montaža: Milena Đorđević, pixabay.com Foto-montaža: Milena Đorđević, pixabay.com

Policija je odmah po dojavi o pucnjavi blokirala selo. Lokalni karlovački mediji izvestili su da je reč o ubistvu dvojice braće, a da je treći brat počinio samoubistvo, ali to nije tačno - tragedija nema veze s obiteljskim odnosima.

OBRAČUN NA OTVARANJU SRPSKOG KAFIĆA: Napadač u ponoć sasuo KIŠU METAKA nasred ulice, ima povređenih!

Lokalni karlovački mediji izvestili su da je automehaničar Marinko F. u vlastitoj kući ustelio Zdravka K., penzionisanog policajca i preduzetnika Tomu L., vlasnika picerije na karlovačkom području, a nakon toga izvršio samoubistvo.

(Telegraf.rs/Jutarnji)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čarls Bronson

    7. oktobar 2016 | 19:35

    Da li u Karlovcu policija svoja kola obeležava ćirilicom ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA