TRUDNU DEVOJČICU (12) U BOLNICU DOVEO MUŽ (40): Šok među lekarima u Kini (VIDEO)

Suprug je devojlicu, u pratnji svoje majke, doveo na rutinsku kontrolu trudnoće, tvrdeći da je u trećem mesecu i da ima 20 godina

  • 3

Lekari u gradu na istoku Kine bili su šokirani kada im je na pregled stigla trudnica od svega 12 godina, koju je doveo suprug od 40 godina.

Iako je njen muž tvrdio suprotno, lekari su ustanovili da trudna devojčica nema više od 12 godina. Oni su pozvali policiju i muškarac je uhapšen.

GINEKOLOG KLAJN UBACIVAO SVOJU SPERMU U VAGINE PACIJENTKINJA: Ovaj snimak mu je uništio život (VIDEO)

U pratnji ovog bračnog para bila je i starija žena, za koju se pretpostavlja da je majka mladoženje.

Oni su došli na "rutinsku kontrolu trudnoće" i tvrde da je devojčica u trećem mesecu. Muž i njegova majka pokušali su da ubede osoblje bolnice da devojčica ima 20 godina.

Lekari su pokušali i da razgovaraju sa trudnicom, međutim, devojčica ne zna ni reč mandarinskog jezika. Policija je ustanovila da ona nema nikakva dokumenta i da verovatno potiče iz neke druge azijske zemlje.

Otišla je u bolnicu zbog jakih bolova U STOMAKU. Kad su joj lekari otkopčali pantalone, samo što nisu pali u nesvest (VIDEO)

Inače, u pojedinim delovima Kine mladoženjama dovode devojčice iz Vijetnama kojima se oni žene. Istina, obično su i mladoženje mnogo mlađe.

(Telegraf.rs / Izvor: thesun.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA