INCIDENT U HERCEG NOVOM: Slavko Perović povređen prilikom privođenja!

Bivši lider Liberalnog saveza Crne gore zadobio povrede glave prilikom opiranja policijskom privođenju, nakon verbalnog sukoba u jednom hercegnovskom kafiću

  • 0

Bivši lider Liberalnog saveza Crne Gore (LSCG) Slavko Perović povređen je u Herceg Novom, prilikom opiranja policijskom privođenju, nakon svađe u jednom tamošnjem kafiću.

Perović je, kako prenosi portal "Vijesti", sedeo sa društvom u jednom kafiću u centru Herceg Novog, nakon čega je došao u verbalni sukob sa muškarcem za susednim stolom.

Bivši lider LSCG je prozivao nekadašnjeg crnogorskog premijera i predsednika Demokratske partije socijalista Mila Ðukanovića, nazivajući ga lopovom.

U međuvremenu u kafić su stigli pripadnici Interventnog voda policije i sa sobom poveli muškarca koji je sedeo za susednim stolom, a potom su tražili i od Perovića da pođe sa njima.

Policajci su bivšeg lidera LSCG, izveli iz kafića, nakon čega je došlo do međusobnog guranja i koškanja. Jedan od policajaca je, kako se navodi, udario Perovića, posle čega se nekadašnji prvi čovek crnogorskih liberala zateturao, pao i udario glavom o kameno tlo.

Policija je potom privela Perovića u Centar bezbednosti na Toploj, a nakon toga je pozvana dežurna ekipa Hitne pomoći, koja je ukazala pomoć bivšem lideru LSCG.

Posle pregleda, Perović je upućen u Opštu bolnicu Meljine sa sumnjom da je zadobio kontuziju glave i grudnog koša, a konstatovane su i ogrebotine na kolenima i oko zgloba šaka.

(D. Z./Tanjug/Foto Vijesti.me)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA