PUTINU SU HTELI DA POKLONE STAN: Njegov odgovor ih je sve zauvek posramio

Portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov je izjavio da je Putin ovu ponudu čuo preko radija

  • 27

Predsednik Rusije Vladimir Putin odbio je da primi na poklon stan koji mu je ponudio rukovodilac kompanije "Sapsan" Sergej Šmakov.

PREDSEDNIK VENECUELE JE PUTINU DODELIO NAGRADU ZA MIR: On je pravi borac i to i zaslužuje

Portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov je izjavio da je Putin ovu ponudu čuo preko radija.

- Predsednik, naravno, ne može da prima takve poklone, nikada to ne čini, ali bi mu bilo drago ako bi, recimo, takav stan bio poklonjen onima kojima je potreban, recimo, deci bez roditelja ili bolesnoj deci, siročićima. U tom slučaju, to bi mogao da bude zajednički poklon preduzetnika i predsednika takvoj deci - rekao je Peskov, prenosi Sputnjik.

Šmakov je u ponedeljak na konferenciji za novinare u "Rusija sevodnja“ uručio predstavniku Ministarstva sporta i turizma Belorusije Andreju Fomočkinu, koji je nosio rusku zastavu na Paraolimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, ugovor za stan u stambenom kompleksu nedaleko od Zelenograda.

Šmakov je u radio-programu "Biznis FM“ izjavio da je spreman da pokloni stan i predsedniku Rusije.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ts

    9. oktobar 2016 | 13:03

    Veliki covek i drzavnik Vladimir Putin!

  • Putin je dobar covek

    9. oktobar 2016 | 10:32

    Ne volim politicare jer su to najgora sorta ljudi, ali ovaj Putin i ekipa oko njega deluju normalno i prizemno, dobro je rusija i kina su prave protivteze americi, bolje reci to je rusija , kina jeste jaka ali vaga zasad izmedju usa i rusije, rusija je protivteza i garant da svetskog rata u smislu nuklearnog nece biti.Da je rusija slaba, amerika bi je dosad vec okupirala, uzela rude, i onda nuklearkama unistila. Samo sto ovo nije 1988 vec 2016.Rusija , i donekle Kina koja opet mudro cuti izmedju dve najjace vojske, a svakako da su rusi i amerikanci najjaci u vojnom smislu.Rusija, garant mira, mrzim ovu floskulu koju eu kaze svaki dan za nas.ALI tako je. Ovi sto tvrde da Putin ima dvorac, neistina.Ono sto ne znate, ili vam CNN nije rekao, Putin je veliki zasrtitnig ugrozenih vrsta, zivotinja.Pasa, macaka, tigrova, delfina. I tako dalje. Samo to da vidim , mogu zakljuciti da nije kao svi ostali, kao 99 posto politicara koja prica i obecava , a uradi sve suprotno od toga.

  • Baki

    9. oktobar 2016 | 13:16

    Sto pljujete u komentarima Putina, nas predsednik bi udmah uzo stan, njima nikad dosta. Naseg predsednika bas briga KO nema, a Putin misli o svom narodu, nece stan kada vec ima. Mi smo takav narod, ocrnimo ljude, bez osnova. Sami smo sebi neprijatelji, drugi nam ne treba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA