NOVI SKANDALOZNI SNIMCI: Tramp govori o seksu sa dve žene i o grudima svoje ćerke Ivanke (AUDIO)

U snimcima razgovora s radio-voditeljem Sternom iz 2000. koje je objavio CNN, Tramp kaže kako ga "nije briga" da li zadovolji ženu s kojom spava, da je "rok trajanja" za žene s kojima je u vezi 35 godina, i da je imao seks u troje

  • 12

Najveći skandal u dosadašnjoj predsedničkoj kampanji Donalda Trampa još nije gotov. Nakon snimka iz 2005. u kojima se hvali seksualnim napastovanjem, u javnost su izišli novi snimci iz više intervjua u poslednje 23 godine.

DONALD TRAMP U ŽIŽI SEKS-SKANDALA: Zbog ove perverzne rečenice, Hilari se nada pobedi (VIDEO)

U snimcima razgovora s radio-voditeljem Hovardom Sternom iz 2000. koje je objavio CNN, Trump kaže kako ga "nije briga" da li zadovolji ženu s kojom spava, da je "rok trajanja" za žene s kojima je u vezi 35 godina, i da je imao seks utroje.

"Nismo li svi? Jesmo li bebe?", odgovorio je Sternu na pitanje o "trojci".

Komentisao i ćerku Ivanku

Tramp je takođe opisao kako je na "Mis Universe" takmičenima često upadao u svlačionicu među gole takmičarke. Sa Sternom je razgovarao i o tome da li je mogao da "povali" princezu Dianu i da li bi ostao sa svojom ženom da je unakažena u saobraćajnoj nesreći. Komentarisao je i da li njegova ćerka ima silikonske grudi.

– Zapravo je uvek bila vrlo bujna – komentarisao je Tramp izgled svoje kćeri.

Seks je inače česta tema Sternovih emisija. Dobar deo njegovih intervjua sastoji se od ispitivanja gostiju o njihovom seksualnom životu i fantazijama, a u Trmpu je našao više nego voljnog sagovornika, piše "Vašington post"

Ipak negde podvlači crtu - kod maloletnica

Na pitanje o seksu s takmičarkama Mis Universe, koji je do nedavno bio u njegovom vlasništvu, Tramp je odbio da komentariše. Ali, na Sternovo ponovno pitanje o tome bi li odbio takmičarku koja želi da spava s njim, odgovorio je da "ne bi hteo da povredi njihova osećanja".

Na sličan način objasnio je i običaj da upadne u svlačionicu : "Imam pravo ulaziti jer sam vlasnik takmičenja i vršim inspekciju."

(Telegraf.rs/ Izvor: index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa

    9. oktobar 2016 | 23:24

    Cekala je vojno-bankarska industrija kraj kampanje da izbaci najvece "pikanterije", ali ce ostati tajna od cega boluje Hilari....

  • NL

    10. oktobar 2016 | 00:08

    Nije ovo nikakav skandal, nego sada traze dlaku u jajetu. Ta njegova izjava je stara, mnogo stara. Gde je svedok da podvrdi da su imali sex u troje i sve da je imao to je njegova licna stvar. Sto se tice cerke, nista nije ruzno rekao , samo je rekao uvek je bila bujna. A da je Klintonova prodana dusa? Pisite malo o tome, za gram zlata moze te je kupiti, secate se njenih ispada . Secate se njenih skupocenih poklona u milionima vrednosti, i njenoj sex aventuri i njenom lezbeskom uzivanju, pisite malo o tome i poslednji skandal sa njenom E-Meil i njenoj skrivenoj bolesti. Pitam se kako ova osoba moze i zeli da vlada Amerikom . Jednostavno mi je zao Amerikanaca koji nasedaju na ovakve primitivne propagande...

  • NenadNS

    10. oktobar 2016 | 00:55

    Pa kad su videli da ne pomaze prica da je putinov covek sad ce oni svasta iskopati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA