"TI SI MANIJAK": Bilu Klintonu dobacivali tokom skupa da je SILOVATELJ (VIDEO)

Novi talas protestanata protiv Klintona izgleda je inspirisan desničarskom radio stanicom "Infovor" (Infowar) gde je voditelj Aleks Džouns organizovao takmičenje protestanata protiv Klintona, a nagrada za najboljeg iznosi 5 hiljada dolara

  • 0

Publika na Hilarinoj kampanji u Milvokiju dobacivala je Bilu Klintonu da je manijak i silovatelj, a to je samo poslednji od skupova na kojima ljudi uz uvrede bojkotuju bivšeg američkog predsednika.

Tramp sprema napad za drugu debatu: Govoriće o ženama koje je BIL KLINTON SILOVAO

Klinton je komentarisao Trampov kontroverzni stav o globalnom zagrevanju na jednoj od kampanja kada je publika počela da mu dobacuje. Klinton je započeo rečenicu "niko ne može da ospori činjenicu...", kada je neko iz publike dovršio uzvikom "da si silovatelj", a uz to su sledili i drugi povici "Bil Klinton je silovatelj".

Događaj je zabeležen i objavljen na Fejsbuk stranici Today's TMJ4:

Samo tri dana nakon ovog incidenta, jedan od protestanata je izveden sa skupa u Ohaju jer je nosio majicu sa natpisom "Bil Klinton je silovatelj".

SIN PROSTITUTKE TVRDI DA MU JE BIL KLINTON OTAC: Tražio je da ima seks sa mojom majkom u žbunju (FOTO) (VIDEO)

Novi talas protestanata protiv Klintona izgleda je inspirisan desničarskom radio stanicom "Infovor" (Infowar) gde je voditelj Aleks Džouns organizovao takmičenje protestanata protiv Klintona, a nagrada za najboljeg iznosi 5 hiljada dolara. Takmičenje podrazumeva da učesnik mora da nosi Infovorovu majicu "Bil Klinton je silovatelj" i da bude snimljen na nacionalnoj televiziji, kao i da se čuje dok uzvikuje "Bil Klinton je silovatelj!". 

Pogledajte video: 

(Telegraf.rs / Izvor: RT)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA