DETALJI STRAVIČNOG ZLOČINA U MAKEDONIJI: Skočio je na svog brata vitlajući nožem!

Kada se uverio da je ubio svog brata, Dejan je sa sekirom i metalnom vodovodnom cevi otišao u jednu od susednih kuća gde žive njegovi rođaci, sa namerom da ubije dvogodišnjeg unuka. U ludačkoj nameri da počini još jedan zločin, pomahnitalog Dejana je sprečio blizak rođak mališana. On je hrabro stao ipred naoružanog ubice

  • 0

Žitelji mirnog, višenacionalnog sela Aladinci blizu Kruševa, na zapadu Makedonije, još uvek su u šoku nakon jučerašnjeg svirepog zločina, kada je Dejan Petkoski iz njihovog sela ubio svog rođenog brata Mileta Petkoskog (52).

UŽAS U MAKEDONIJI: U dvorištu kuće političkog lidera pronađena masovna grobnica!

Šta je predhodnilo zločinu, policija još istražuje, mada je saopštila da je ubistvo izvršeno “sa umišljajem i na svirep način”. Pomahnitali Dejan je na svog brata Mileta, u njihovoj porodičnoj kući prvo nasrnuo nožem, potom je počeo da ga udara sa drvenom drškom sekire, da bi ga na kraju dotukao sa metalnom vodovodnom cevi, udarajući ga po glavi sve dok ga nije ubio.

BRUTALNO UBISTVO U CENTRU NIKŠIĆA: Usmrtio bivšu suprugu, pa se sam predao policiji

Spletom okolnosti, u vreme zločina u kući se nije nalazio njihov treći brat, jer da je i on bio tu, sigurno bi nastradao.

Kada se uverio da je ubio svog brata, Dejan je sa sekirom i metalnom vodovodnom cevi otišao u jednu od susednih kuća gde žive njegovi rođaci, sa namerom da ubije dvogodišnjeg unuka. U ludačkoj nameri da počini još jedan zločin, pomahnitalog Dejana je sprečio blizak rođak mališana. On je hrabro stao ipred naoružanog ubice.

NAREDBA BAKIRA IZETBEGOVIĆA: Srbin ne može da bude načelnik Srebrenice!

Na žalost, zaradio je teške povrede glave i sada se lekari u bolnici bore za njegov život.

Zbog ubistva i pokušaja ubistva istražni sudija je Dejanu Petkoskom odredio 30-dnevni pritvor.

Meštani sela Aladinci kažu da su tri brata sami živeli u selu, a porodica Petkoski je važila za mirne i trudoljubive ljude, koje su podjednako poštovali i Makedonci i Albanci u ovom etnički mešanom selu sa oko 500 stanovnika.

PREBROJANI LISTIĆI IZ SREBRENICE: Srpski kandidat u ubedljivoj prednosti

Jedini problem, kažu njihovi susedi, bio je taj što je Dejan imao narušeno psihičko zdravlje. Oni smataju da su za krvavi događaj koji se dogodio u njihovom selu krivi doktori koji su Dejanu dozvolili da napusti psihijatrijsku bolnicu u kojoj se lečio.

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA