MUVA ZVEZDA DRUGE PREDSEDNIČKE DEBATE: Sletela na Hilari i usijala društvene mreže (VIDEO)

Ona je sletela na čelo demokratskog predstavnika u trenutku kada se obraćala naciji, što je odmah izazvalo oduševljenje na društvenim mrežama

  • 11

Zvezda druge debate između dva predsednička kandidata SAD Hilari Klinton i Donalda Trampa nije nijedna od pomenutih ličnosti, već jedna obična muva.

 

HILARI ODUVALA TRAMPA: Klintonova odnela POBEDU i u drugoj predsedničkoj debati (FOTO) (VIDEO)

 

Naime, ona je sletela na čelo demokratskog predstavnika u trenutku kada se obraćala naciji, što je odmah izazvalo oduševljenje na društvenim mrežama.

 

U prvoj debati, detalj koji je najviše zapao za oko šaljivim korisnicima Tvitera bilo je konstantno glasno uvlačenje vazduha u nos Donalda Trampa. Tada su se pojavile montaže republikanskog kandidata sa maramicama u nosu, kao i neke nepristojnije. Napravljen je i tviter profil pod nazivom "Trump sniff".

 

Nakon druge debate, na meti se našla Hilari Klinton kojoj je u sred živog programa muva sletela na glavu, na šta ona nije reagovala. Odmah su usledili komentari tviteraša, neki duhoviti, neki uvredljivi, a nastao je i veliki broj "profila" muve na Tviteru.

 

 

 

Video pogledajte ovde:

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA