Srpski carinici zaustavili Bugarina, a kada su pogledali u auto, iznenadili su se. Ne, nisu našli drogu, niti migrante! (FOTO)

Na uobičajeno pitanje prilikom susreta sa carinicima, odgovorio je da sa sobom nosi samo lični prtljag, a onda su pogledali malo bolje

  • 0

Na ulaznoj strani graničnog prelaza Gradina, carinici su 10. oktobra 2016. godine sprečili pokušaj krijumčarenja velike količine stomatološke opreme, vredne preko pola miliona dinara.

Različite rezervne delove koji se koriste u stomatologiji, kao što su kablovi, creva, adapteri, automatski sistem za vodu, filteri za vazduh i vodu, membrane za reducir ventila, razni ventili za pritisak u kompresoru, rukohvat sa kablom za skidanje kamenca i sl. pokušao je da bez prijalvjivanja unese bugarski državljanin (39), koji je putovao sam automobilom "mercedes a 160", bugarskih registarskih oznaka.

Foto: Uprava carine Foto: Uprava carine

Na uobičajeno pitanje prilikom susreta sa carinicima, odgovorio je da sa sobom nosi samo lični prtljag.

Foto: Uprava carine Foto: Uprava carine

Detaljni pregled njegovog automobila pokazao je da se među ličnim prtljagom, u torbi zatrpanoj bocama sa vodom, nalazi velika količina stomatološke opreme, nedvosmisleno namenjene našem tržištu, jer je u jednom od originalnih pakovanja pronađena faktura, na kojoj je kao kupac naznačen naš državljanin iz Trstenika.

Foto: Uprava carine Foto: Uprava carine

Neprijavljena roba će biti zadržana do okončanja prekršajnog postupka pred nadležnim sudom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA