INCESTOIDNO: Sin napravio majci dete - i to po drugi put!

Simon Mastvara iz Zimbabvea je započeo incestuoznu vezu sa majkom 2008. kada je njegov otac doživeo moždani udar. Mastvara i majka su u begu jer vlasti žele da ih strogo kazne - za primer drugima

  • 0

Simon Mastvara iz Zimbabvea u begu je nakon što je po drugi put oplodio svoju majku. Zajedno sa svojom majkom Etel Vangare živeo je u selu Pote u Zimbabveu, a svoju "incestuoznu vezu" započeli su 2008. godine kada  je Mastvarin otac pretrpeo moždani udar.

Pre četiri godine, dok mu je još otac bio živ Mastvara je napravio dete svojoj majci po prvi put. Nakon što su detalji o prvoj trudnoći izneti, na osnovu seoskih glasina, vlasti su odlučile da ih kazne i da što pre prekinu njihovu vezu.

Vangarovu je vlast tada kaznila sa tri meseca zatvora zbog prve trudnoće. Žena, koja je ostala trudna sa svojim sinom, nije iznela trudnoću do kraja, jer je imala spontani pobačaj.

Šef sela Činamora, rekao je da je zajednica zgrožena ponovnim činom i da su naložili da se i majka i sin po hitnom postupku uhvate i najstrože kazne.

- Uhvatićemo ih i kazniti kako bismo zajednici poslali poruku da ovakve činove više nećemo tolerisati! Ovo je nečuveno, po drugi put se događa - rekao je Činamora.

Strahujući od ponovne kazne, Vangara je tokom druge trudnoće počela da izbegava odlazak u crkvu. Međutim, meštani su ubrzo primetili njenu poodmaklu trudnoću i prijavili je vlastima.  Tada su majka i sin pobegli od kuće iz straha da će ih zajednica surovo kazniti.

(I.Danić/ Foto: Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA