Izraz lica Bila Klintona u trenutku kada su ga optužili za silovanje GOVORI SVE (VIDEO)

Bivše američkog predsednika optužuju četiri žene za napastvovanje

  • 18

Politička, ekonomska, socijalna pitanja bila su u senci tokom druge predsedničke debate između Hilari Klinton i Donalda Trampa, pošto je republikanski kandidat odlučio da uzvrati udarac i iznese teške optužbe na račun muža njegove rivalke u izbornoj trci.

>>> Ove žene su Bila Klintona optužile za SILOVANJE, a Hilari za OKRUTNOST I MUČENJE! (VIDEO)

Tramp je uoči debate sazvao konferenciju za novinare na kojoj je "nekoliko hrabrih žena", kako ih je nazvao, teško optužilo Bila Klintona. Među njima je bila i Huanita Broadrik iz Arkanzasa s najtežim optužbama – da ju je Klinton silovao 1978. godine.

>>> SIN PROSTITUTKE TVRDI DA MU JE BIL KLINTON OTAC: Tražio je da ima seks sa mojom majkom u žbunju (FOTO) (VIDEO)

Milijarder je navodne žrtve Klintonovog napastvovanja doveo u publiku, koja je prisustvovala debati. Kamera je zabeležila momenat kada je Tramp ponovio teške optužbe na račun Klintona i objavio da se njegove žrtve nalaze u studiju. Na TV-u se moglo videti da bivšem američkom predsedniku (sedeo u drštvu sa ćerkom Čelzi) nije bilo ni malo prijatno kada je shvatio da su žene koje ga optužuju prisutne, a njegov zabezeknuti izraz lica nije baš odavao utisak osobe čija savest je u potpunosti mirna.

>>> "TI SI MANIJAK": Bilu Klintonu dobacivali tokom skupa da je SILOVATELJ (VIDEO)

Medijski stručnjaci smatraju da Trampova kampanja dovođenja Bila Klintona u vezu sa nasiljem nad ženama ne mora da za sobom povuče i, makar moralnu, odgovornost Hilari Klinton, međutim, deo javnosti smatra da bi trebalo rasvetliti njenu ulogu u ućutkivanju žrtava.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA