UŽAS U RESNIKU: Otišla na žurku kod drugaricinog dečka, pa je njegov drugar SILOVAO!

M. A. (22) je prijavila policiji da ju je N. S. (21) uhvatio za kosu i na silu uvukao u sobu, a nakon njegoovg iživljavanja, ona je u suzama pobegla kući

  • 50

Policija traga za N. S. (21), koji se sumnjiči da je u petak uveče na jednoj žurci u naselju Resnik u Beogradu silovao M. A. (22), nakon čega je pobegao. Silovanje je prijavljeno u subotu, a devojka je kazala da je na tu žurku otišla na nagovor najbolje drugarice.

UŽAS KAKAV SRBIJA NE PAMTI: Stravična ispovest silovane devojčice (13) kojoj je brat oduzeo nevinost!

- M. A. je prijavila da ju je drugarica nagovorila da dođe u kuću njenog dečka, pošto mu roditelji nisu u Beogradu i planirali su da naprave žurku - rekao je izvor iz istrage za Informer.

Iako se dvoumila, ona je na kraju pristala da dođe na žurku. Našla se sa drugaricom i krenule su do kuće u kojoj se zabava održavala.

- Čim je ušla u kuću, M. a. je shvatila da je tu još samo N. S. od gostiju i da će ih ukupno biti četvoro. Uprkos svemu, ona je verovala da će to biti prijatno druženje i da nije u opasnosti - kazao je izvor.

Nakon nekog vremena, drugarica je sa svojim dečkom otišla u sobu, a M. A. je ostala sama sa N. S. u dnevnom boravku.

Foto-ilustracija: Profimedia/Radko Voleman - ČIF Foto-ilustracija: Profimedia/Radko Voleman - ČIF

- Dok je drugarica bila u sobi sa dečkom, N. S. je počeo da spopada M. A., ali ga je ona odbila. Međutim, mladić je bio uporan, ali pošto je i M. A. bila uporna u odbijanju, N. S. je pobesneo, zgrabio je za kosu i odvukao u jednu sobu. Nesrećna devojka je pre toga pokušala da telefonom pozove drugaricu u pomoć, ali je ova nije čula. Nije mogla da se odbrani od nasilnika, pa se od šoka sledila i predala - objasnio je sagovornik ovog lista.

Kada je N. S. završio sa iživljavanjem, devojka je u suzama otišla kući i sutradan prijavila policiji šta se dogodilo.

- Nakon prijave o silovanju, M. A. je odvedena na ginekološki pregled, ali pošto se predala nasilniku, nisu registrovane povrede na genitalijama. Međutim, imala je vidne povrede na glavi i iščupanu pramen kose, pa je odmah raspisana poternica za N. S. koji se još uvek nalazi u bekstvu - saopšteno je iz policije.

Inače, u telefonu M. A. ostale su poruke koje je te večeri slala drugarici. U porukama joj je poručivala da N. S. postaje sve navalentniji i da se plaši da je neće ostaviti na miru. Međutim, drugarica je u tom trenutku bila "zauzeta" sa svojim dečkom u drugom kraju kuće i nije videla telefon.

Policija je saslušala i drugaricu i njenog dečka. Oni su, prema nezvaničnim saznanjima Informera, rekli da nisu znali šta se dešavalo sa N. S. i M. A. u drugom delu kuće. Kako su rekli, kada su se nakon seksa vratili nazad u dnevni boravak, ovo dvoje su već bili napustili kuću.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • victoria

    12. oktobar 2016 | 08:43

    Drugarica nije znala?! Ona joj je to i smestila.

  • car

    12. oktobar 2016 | 08:49

    Napisite ime i prezime, ovjavite sliku osumnjicenog i u roku od 24h ce ga naci ili sam predati.. ne znam cemu ta anonimnost ako se traga za nekim..

  • Johan

    12. oktobar 2016 | 08:36

    Pa lepo joj drugarica smestila

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA