≫ 

Vozač koji je usmrtio dve studentkinje u Sarajevu pobegao u Srbiju. Policija raspisala poternicu!

Policija sumnja i da su dve osobe pomogle pri bekstvu Sanjina Sefića (25) iz Sarajeva u Srbiju

  • 14

Sanjin Sefić, vozač "golfa 6" koji je u ponedeljak uveče u centru Sarajeva usmrtio dve devojke, pobegao je iz Bosne i Hercegovine u Srbiju preko graničnog prelaza Uvac kod Priboja i za njim je raspisana poternica, objavljeno je sinoć iz MUP-a Kantona Sarajevo.

LANČANI SUDAR U REPUBLICI SRPSKOJ: Među povređenima i DECA!

Prema rečima načelnika Sektora uniformisane policije Mevludina Halilovića, Granična policija BiH je u utorak ujutru u 6.36 sati registrovala Sefićev prelazak granice nakon kojeg se uputio u nepoznatom pravcu.

Policija sumnja i da su mu dve osobe pomogle pri bekstvu, prenosi portal Klix.ba, a sarajevska policija je ovu informaciju dobila tek u utorak uveče.

Govoreći o detaljima stravičnog udesa nakon obavljenog uviđaja, Halilović je kazao da se vozač "golfa", rođen 1991. godine, dolaskom na raskrsnicu sa semaforom neprilagođenom brzinom nije zaustavio vozilo na crvenom svetlu pa je udario i na kolovoz oborio pešakinje koje su od posledica udara preminule. One su se kretale s desne strane vozila na zelenom svetlu za pešake.

Foto: Facebook Foto: Facebook

Sefić se nakon toga udaljio sa mesta nesreće, a policijskom proverom utvrđeno je da je on registrovan kao višestruki povratnik u činjenju prekršaja iz oblasti saobraćaja i javnog reda i mira.

Nekoliko stotina građana sinoć se okupilo ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu kako bi odali počast dvema devojkama koje su protekle noći poginule na tom mestu u stravičnom udesu.

Mirnim protestima i paljenjem sveća, građani su takođe želeli da ukažu da je neophodna bolja zaštita svih građana Sarajeva i da podsete na učestale bezbednosne probleme u Sarajevu, prenosi Fena.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirjana

    12. oktobar 2016 | 09:10

    To je nemoguce da ga ne mogu dobit to je robija do groba zalosno mlade djevojke saucesce roditeljima ne ponovilo se

  • Бубе гробар

    12. oktobar 2016 | 09:18

    a, sad mu dobra Srbija. Kladim se da je psovao i pljuvao Srbiju do sad

  • Gogiii

    12. oktobar 2016 | 09:16

    Uspavati demona.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA