≫ 

HOROR: Dvojica Bošnjaka palicama nasmrt pretukli Mladena Ambrožića

Prema policijskoj evidenciji, Ambrožić je imao prijavljeno prebivalište u Sarajevu, ali nema preciznih podataka čime se tamo bavio

  • 8

Sarajevska policija potvrdila je kako je u tom gradu ubijen Mladen Ambrožić (50) rođen u Rijeci koga su tri osobe nasmrt pretukle bejzbol palicama.

Vozač koji je usmrtio dve studentkinje u Sarajevu pobegao u Srbiju. Policija raspisala poternicu!

Nakon uviđaja policija je privela trojicu muškaraca koje će biti predati Tužitaštvu Sarajevskog kantona.

Privedeni su Sarajlije B.E. (19), B. A. (21) i H. A. (22). Iz MUP-a Sarajevskog kantona naveli su kako je policija u ponedeljak veče dobila informaciju da su tri osobe napale i pretukle muškarca u naselju Hrasno.

Policijska patrola koja je upućena na lice mesta zatekla je samo oštećeni automobil golf V i tragove krvi, a tek naknadno je od dispečera hitne pomoći dobijena informacija da se u obližnjem stanu nalazi muškarac s povredama glave i leđa koji je preminuo oko ponoći.

Prema policijskoj evidenciji Ambrožić je imao prijavljeno prebivalište u Sarajevu, ali nema preciznih podataka čime se tamo bavio.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Sarajevski mediji objavili su kopiju evidencije MUP-a KS u kojoj stoji kako je osoba po imenu Mladen Ambrožić bila povremeno angažovana na poslovima održavanja u Policijskoj upravi Centar.

Takođe se navodi da je bio meta napada telohranitelja koji su bili angažovani na obezbeđenju fudbalske utakmice Železničara i Sarajeva, koja je odigrane u oktobru 2015. na Grbavici.

Ambrožić je zbog zbog tog napada podneo krivičnu prijavu protiv zaštitara zbog nasilničkog ponašanja i nanošenja povreda.

(Telegraf.rs / Hina)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • legolas

    12. oktobar 2016 | 15:21

    Ovo je ubistvo na nacionalnoj osnovi. Nele Karajlic je u pressingu najbolje opisao situaciju u Sarajevu.

  • Milka

    12. oktobar 2016 | 23:31

    Sramno od muslimans kada ce jednom u Sarajevu biti slobodno kretanje ?!sram ih bilo coveka ni kriva ni duzna ubiti??A komentari glupi kao i uvek koje je vere jeli hrvat itd?!pa covek je zivo bice ?!

  • Milance

    13. oktobar 2016 | 11:28

    Sad treba dvojica srba da prebiju jednog balijandera

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA