≫ 

SAMOUBISTVO NA NOVOM BEŽANIJSKOM GROBLJU: Muškarac pucao sebi u glavu (FOTO) (VIDEO)

Muškarac koji je sebi pucao u glavu, starosti između 50 i 60 godina, kod sebe nije imao dokumenta, normalno je obučen, nije skitnica

  • 11

Muškarac strar oko 60 godina, izvršio je samoubistvo na Novom Bežanijskom groblju u Beogradu oko 12.10 sati, pored jednog drveta.

UBISTVO UŽIVO: Mladić presudio sam sebi na Fejsbuku, OVO SU STRAVIČNI SNIMCI! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Muškarac koji je sebi pucao u glavu, kod sebe nije imao dokumenta, normalno je obučen, nije skitnica.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Prema rečima očevidaca, komunalna ekipa je stigla da očisti groblje, bili su od njega par metara, videli ga i posle par minuta čuli pucanj. Kada su se okrenuli, videli su da leži, a pištolj je bio pored leve strane.

- Muškarac star između 50 i 60 godina pucao je sebi iz pištolja u glavu na Novom bežanijskom groblju, a poziv smo dobili oko 12.33 sati - rekla je portparolka Hitne pomoći, Nada Macura.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Dragan Baltovski iz JKP "Pogrebne usluge", rekao je za Telegraf da su radnici sa Novog bežanijskog groblja pozvali policiju.

- Muškarca su zatekli radnici JKP "Pogrebne usluge" kada je već izvršio samoubistvo. O tome smo odmah obavestili policiju i dalje je sve na njima - rekao je Baltovski za Telegraf i dodao da će sve ostale informacije biti poznate posle uviđaja.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Policija je obavila uviđaj i forenzičari su odneli telo.

Pogledajte video iznošenja tela:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Egzekijel Blooff

    13. oktobar 2016 | 14:15

    Bog da mu dušu 'prosti...

  • Sasa

    13. oktobar 2016 | 16:01

    Najgore je kad nemas gde da radis i zaradis za normalan zivot kao kod nas koliko ljudi nemaju da daju deci za uzinu sve ce gore da bude. 50 posto zivi od dedine i babine penzije.Kazu nezaposlenost 22% a gde su oni po selima jos 40% sto nisu nikad bili prijavljeni na biro

  • Јасмина

    13. oktobar 2016 | 15:51

    Све је више људи који су или депресивни или стиснути мукама и болестима..Требамо превазићи малограђанство и помоћи таквима,па макар разговором...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA