≫ 

ŠOFERKA IZREŠETANA, GLAVA NA VOLANU: Uznemirujuće fotografije ubijenog Saleta Mutavog

Dok je sedeo u svom automobilu marke "audi", na Aleksandra Stankovića (29), poznatijeg kao Sale Mutavi, otvorena je rafalna paljba iz vozila u pokretu, a prema prvim sumnjama, u likvidaciji su učestvovali ljudi iz crnogorskih kriminalnih klanova

  • 90

Sinoć oko 21 sat, vest o rafalima odjeknula je Beogradom, a ubrzo se saznalo da je u blizini Centralnog zatvora u Beogradu, na raskršću ulica Bačvanske i Gospodara Vučića, ubijen Aleksandar Stanković (29) sa Vračara, vođa navijača Partizana poznatiji kao Sale Mutavi.

Foto: e-stock.us Foto: e-stock.us

Dan posle ubistva vođe navijača Partizana: Forenzičari na terenu, traži se ključni dokaz (FOTO)

Crna godina za Grobare: Sale Mutavi je treći "važan lik" tribine koji je ubijen! (VIDEO)

Rođen na Severu, ubijen kao vođa Juga: Ko je bio Sale Mutavi, strah i trepet mnogih navijača? (VIDEO)

Dok je sedeo u svom automobilu "audi", na njega je otvorena rafalna paljba iz vozila u pokretu, a ranjena je jedna osoba, čuvar zatvora M. Đ. koji je bio u svom vozilu marke "pežo" i odmah je prebačen u Urgentni centar. Prema prvim sumnjama, u ubistvu su učestvovali pripadnici crnogorskih kriminalnih klanova.

U toku noći, policija je privela jedno lice, a za još nekoliko se traga, zbog čega je jutros oko 10 časova, ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović sazvao vanrednu konferenciju za štampu, gde je rekao da je policija objavila rat mafiji.

Foto: e-stock.us Foto: e-stock.us

- U toku je obrada i analiza dokaza, kao i razgovor sa svedocima - rekao je jutros na vanrednoj konferenciji za štampu ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Sinoć su na lice mesta došli članovi porodice ubijenog Stankovića, a među njima je bio i otac njegove verenice sa kojom je bio 11 godina.

- Trebalo je da se venčaju za dve nedelje, zajedno su 11 godina. On je bio dobar dečko, radio je kao obezbeđenje u teretani - rekao je njegov nesuđeni tast.

Podsetimo, Stanković je bio jedan od najmoćnijih navijača na Partizanovoj južnoj tribini. Izbegavao je odlazak na odsluženje zatvorske kazne od pet godina na koju je osuđen još 2013. godine, zbog trgovine drogom i posedovanja oružja. Uhapšen je sa još sedmoricom 6. marta 2006. kada je označen kao vođa dilera droge u beogradskom naselju Medaković. Presudom Višeg suda u Beogradu od 20. decembra 2011. godine, koja je postala pravosnažna odlukom Apelacionog suda od 6. februara 2016. godine, Stanković je proglašen krivim i osuđen na jedinstvenu kaznu zatvora od pet godina i 10 meseci, ali je morao da plati i 50.000 dinara. presuda je postala izvršna 14. maja 2013. godine i dostavljena je na izvršenje Prvom osnovnom sudu.

Foto: Marko Todorović, Printskrin: Youtube/DanasConferences Foto: Marko Todorović, Printskrin: Youtube/DanasConferences

Imao je zavidan staž u huliganskim vodama, a pre pet godina je sa severne tribine Zvezdinog stadiona prešao na jug Partizanovog stadiona. Njegovo ime se izgovaralo sa strahopoštovanjem u Humskoj, a kao što je poznato bio je saslušavan posle letošnjeg napada nekolicine navijača Partizana na obezbeđenje direktora kluba Miloša Vazure.

Bio je jedan zbog kojih je nastala zastava Janjičari koja je jedno vreme krasila tribinu Partizanove tribine, naročito na Večitom derbiju sa Crvenom zvezdom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA