ZA DOM SP: Kako vam zvuči skraćenica hrvatskog ministarstva?

Čelnici HDZ-a za sada bez komentara

  • 43

Nova hrvatska Vlada imaće 19 ministarstava prema predlogu koji je u petak došao u Sabor, a između ostalog formira se i Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, prenose hrvatski mediji.

Poslanik SDP-a Arsen Bauk imao je primedbu na naziv tog ministarstva, kazavši da ima zanimljivu skraćenicu - ministarstvo za DOM SP i da bi trebalo razmisliti o drugačijem rasporedu reči u nazivu, preneo je "Jutarnji list".

Njegovu primedbu HDZ-ovci nisu, međutim, zvanično komentarisali, prenosi "Jutarnji".

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ANTE BAN

    15. oktobar 2016 | 17:22

    Ovo bi vaš premijer Vučić trebao da SMJESTA prijavi Briselu, t.j. da napiše pismo EU-čelnicima, kao što je pisao početkom ljeta! Jer- sada smo stvarno- odlepili!

  • dipe

    15. oktobar 2016 | 20:19

    Evo ja sam za Srbkinje,,spreman,,jesam li ja sad ustaša.

  • Kiki

    15. oktobar 2016 | 09:42

    Njihovo ministarstvo njihov problem Nas problem je u tome sto smo nesposobni da nekog ekonomski i kako vec pobedimo Za to smo nesposobni a za sprdnju jesmo Ja bi se smonomski razvijao brze od drugih pa bi me sledili E ali za to je potreban rad rad i samo rad A za to mi nismo sposobni Kod nas roditelni debile od 30 pa i 40 god cuvaju kuci a jedini posao im je komp i mrznja prema onima koji su uspelii Shvatam ovaj naslov jer nesposoban umesto da cisti svoje dvoriste cisti tudje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA