MILO ĐUKANOVIĆ: Sutrašnji izbori će pokazati ko je za odbranu, a ko za izdaju

Ðukanović je ocenio da se, lista koju predvodi, sigurnim korakom približava pobedi evropske Crne Gore

  • 30

DPS će pobediti na izborima na kojima se odlučuje da li će Crna Gora biti članica EU i NATO, ili ruska kolonija, poručio je sinoć lider te partije Milo Đukanović, na završnoj konvenciji održanoj u Sportskom centru "Morača" u Podgorici.

Đukanović: Moskva želi da ugrozi put Crne Gore u NATO

Ðukanović je ocenio da se, lista koju predvodi, sigurnim korakom približava pobedi evropske Crne Gore, prenosi RTCG.

- Na ovim izborima se brane sve vrednosti za koje smo se izborili pre deset godina. Svima je jasno da se 16. oktobra odlučuje o sudbini države, a ne samo bira vlast. Odlučuje se hoće li Crna Gora biti članica EU ili ruska kolonija. Na ovim izborima se pokazuje ko je za odbranu, a ko za izdaju Crne Gore. Dakle, Crna Gora ili oni, evropske integracije ili oni - poručio je Ðukanović.

Opozicija bi, kaže Ðukanović, ukoliko osvoji vlast odustala od evroatlanskih integracija i odustala od samog evropskog puta.

- Ipak, priznajemo da je SDP sa svojim kvaziliderom najgori proizvod vladavine DPS-a. Nakon dvadesetogodišnje zavetrine kod DPS-a okrenuli su leđa radi par mandata" poručio je Đukanović - prenosi RTCG.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Lider DPS-a je kazao da je ovo istorijska prilika da poraze one koji žele da osujete članstvo u EU i NATO.

- Ne damo državu, ne damo Crnu Goru. Svi koji bi hteli da je sruše neka znaju da je stasala crnogorska mladost da zaštiti biće Crne Gore. Čvrsto verujem da ćemo u nedelju nastaviti sigurnim korakom putem političke stabilnosti i boljeg života. Da je večna Crna Gora - poručio je Đukanović.

(Telehgraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djoka

    15. oktobar 2016 | 09:22

    Izdajico crnr gore

  • Paja

    15. oktobar 2016 | 09:29

    Zašto se ne napiše i to kako godpodin Đukanović preko svojih partijskih članova vrši pritisak na narod za šta da se glasa? Pa dokle će taj Milo da vlada u Crnoj Gori, jel' dotle dok ne crkne? E, izem ti takvu Crnu Goru i njene stanovnike kad nisu u stanju da ovog despota sklone sa vlasti i dovedu poštene i radne ljude koji će Cnu Goru i crnogorce povesti u svetliju budućnost!

  • Slobo CG

    15. oktobar 2016 | 09:38

    Ko se topi za pjenu se hvata. To su ti zadnji aduti Milo. Svjestan si da gubiš sjutra !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA