Kremlj grmi: Amerikanci postaju sve agresivniji, preduzećemo mere smirivanja

- Poruka Putinu će biti poslata kada nama to bude odgovaralo, i pod okolnostima u kojima će imati najveći uticaj - rekao je Bajden, američki potpredsednik

  • 28

Portparol Kremlja Dmitri Peskov rekao je danas da američka agresivnost raste zajedno sa pretnjama da će nenajavljeno izvesti sajber napad na Moskvu i celu Rusiju, što je bez presedana, posebno jer su pretnje upućene sa predsedničkog nivoa. Peskov je dodao da će Rusija preduzeti mere predostrožnošti.

 ISPRATIO JE KLINTONA, BUŠA I OBAMU: Svi prolaze, Putin ostaje na istom mestu

On je dodao i da je "američka nepredvidivost postala opasna po ceo svet", prenosi RT.

- Naravno, s obzirom na njihovu agresivnost i nepredvidivost, moramo da preduzmemo određene mere kako bi zaštitili svoje interese - rekao je Peskov.

Državni sekretar SAD - a Džo Bajden izjavio je u petak da je Vašington spreman da odgovori na navodni sajber napad Rusije i, kako je rekao, "njihovo mešanje u predizborne kampanje za američke predsedničke izbore".

RT se poziva na gostovanje Bajdena u emiciji na NBC - u u kojoj je, na pitanje novinara "zašto SAD još nije poslala poruku Putinu" odgovorio da "šalje poruku" kao i da "ima snage za to".

Bajden je u nastavku emisije izjavio i da će ruski predsednik Vladimir Putin "prepoznati poruku".

- Poruka Putinu će biti poslata kada nama to bude odgovaralo i pod okolnostima u kojima će imati najveći uticaj - rekao je američki potpredsednik.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gold

    16. oktobar 2016 | 15:00

    Ništa nas od amera/tzv nacije/ ne može iznenaditi; jedino što razumeju je sila, i to će ih otrezniti za sva vremena.

  • Zule

    16. oktobar 2016 | 21:52

    Sve je to u redu sa Amerikom, plate , smjestaj, uslovi za naucnike, posao.... ali kad dobiju to sto zele, trenutno ostajete bez icega, a oni sve sto vi naucnici stvorite, izmislite, napravite, zloupotrebe da bi zastrasivali, prijetili, bombardovali, uvodili sankcije, skupo naplacivali itd, protiv istih tih naroda iz kojih su dosli ti umovi. Velika su zemlja, sila....,ali im je i veliki teror. Evo mi smo bili sanjima u oba svjetska rata saveznici, pa fasovasmo bombardovanje, mnogi naucnici iz raznih zemalja razvijaju ameriku, a oni im rasturise zemlje, ekonomski, vojno, ucjenama, sankcijama,a svakako. Ipak je amerika-cemerika.

  • saxon

    16. oktobar 2016 | 17:47

    Gospod Isus Hristos je odavno rekao KO SE MACA LATI OD MACA CE I DA STRADA a nas NJegos kome snaga u topuzu lezi tragovi mu necovestvom smrde tako da Ameri procitajte i vi nesto mozda bi pametniji bili.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA