OPORAVIO SE: Žabac pušten na kućno lečenje

Mesec dana nakon što je sa više hitaca pogođen u glavu, Nebojša Tubić otpušten iz bolnice

  • 0

Novosađanin Nebojša Tubić - Žabac (52) danas je pušten na kućno lečenje, nakon što je proveo nepunih mesec dana u Kliničkom centru Vojvodine.  Njegovo zdravstveno stanje je dobro, zbog čega je i otpušten iz bolnice – rečeno je u toj ustanovi.

Kako saznaje Telegraf.rs pre nego što je pušten na kućno lečenje, na zgradu u kojoj živi Tubićeva bivša supruga, koja se nalazi svega nekoliko metara od mesta gde se dogodio oružani napad, postavljene su dve kamere. Prema tvrdnjama stanara višespratnice video nadzor je postavljen i u hodniku petospratnice. Pored budnog oka elektronskih uređaja stanari su upozoreni da u ulaz ne puštaju nikoga ko im nije dobro znan.

Novosadska policija ni posle skoro mesec dana od događaja u kome je Žabac teško povređen, nije identifikovala i uhapsila napadača, koji je ispalio više hitaca na baštu picerije “Aleksandar”, pogodivši Tubića u glavu. On je odmah sa teškim povredama prenet u novosadsku bolnicu, gde je samo posle nekoliko dana od za malo tragičnog događaja došao svesti.

Nebojšu je u bolničkoj postelji svakodnevno posećivala pevačica Goca Božinovska, sa kojom je prethodno bio u vezi.

(P. Marković)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA