UŽAS U OPKOLJENOJ ZGRADI: Jedan osumnjičeni izvršio samoubistvo, druga dvojica uhapšena! (VIDEO)

Policija uhapsila dvojicu muškaraca nakon desetočasovne drame u zgradi u Žarkovu, treći osumnjičeni izvršio samoubistvo

  • 82

Jutros oko 8 sati u Trgovačkoj ulici u beogradskom naselju Čukarica, opljačkana je menjačnica i pretučen je vlasnik (43),  a nepoznati napadači su pobegli sa plenom od oko milion dinara u obližnju zgradu.Dvojica su uhapšena, a treći osumnjičeni je izvršio samoubistvom. Svi osumnjičeni su devedeseto godište.

PRATITE I BLOG UŽIVO:

22.00 Policija iznosi telo saučesnika koji je izvršio samoubistvo

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

18.00 Iako se tokom celog dana mislilo da su dvojica pljačkaša, ipak su trojica osumnjičena. U raspletu drame u zgradi, u kojoj je pronađen novac (oko milion dinara) i oružje, jedan osumnjičeni se ubio pucnjem u glavu, a druga dvojica su uhapšena.

17.45 Kako Telegraf saznaje, jedan osumnjičeni se upucao i preminuo, druga dvojica osumnjičenih su uhapšeni!

16.49 Kako nezvanično saznajemo, policija je pretresla sve stanove osim potkrovlja. 

16.40 Pljačkaši i dalje nisu uhapšeni, iako se u nekim medijima pronela informacija da jesu. Policija je i dalje na terenu

16.18 Grupa specijalaca je ponovo ušla u zgradu sa opremom za razvaljivanje vrata. Sem toga, stanje je i dalje nepromenjeno.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

15.56 Sa lica mesta se svi razilaze, upravo su i inspektori otišli.

15.30 Specijalci su napustili zgradu, ali kako nezvanično saznajemo, dosta policajaca je i ostalo u zgradi.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

15.25  Oko menjačnice u kojoj se dogodila pljačka je mirno, ništa ne ukazuje da se  ovde jutros bilo šta dogodilo.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

15.20 Prema poslednjim informacijama, ostalo je još 30 stanova koja treba da se pretresu od ukupno 60. Vozila Hitne pomoći, policija i vatrogasci su i dalje na licu mesta, a propustanje prolaznika je češće nego u prvim satima nakon pljačke.

14.54 - Pojavile su se najnovije spekulacije da su pljačkaši pobegli iz zgrade, gde su se navodno krili.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

14.41 - Jedan od očevidaca koji je želeo da ostane anoniman kaže za Telegraf da je video dvojicu napadača kako ulaze u zgradu sa kesom u rukama. U pitanju su, kako tvrdi, visoki mlađi momci. Policija prema njegovim rečima pretresa sve stanove, a ostala su dva u kojima niko ne živi.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

14.20 - Jake policijske snage se još uvek nalaze na licu mesta, raspoređeni oko zgrade.

14.15 - Prema rečima reportera Telegrafa, policija češlja poslednje spratove zgrade u kojoj se navodno kriju pljačkaši. Inače, u blizini ove zgrade se nalazi i OŠ "Đorđe Krstić" u čijem dvorištu se deca igraju. Takođe, on ističe i da se na drugoj strani ulice "život odvija potpuno normalno".

13.30 - Potera za nepoznatim napadačima je ušla u četvrti sat, a deo specijalaca se još uvek nalazi u zgradi.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

12.50 - Kako javljaju reporteri Telegrafa koji se nalaze na licu mesta, niko ne može da uđe u zgradu, a i oni koji žele da je napuste, moraju da prođu kroz detaljan pretres.

12.30 - Jedan deo specijalaca koji su ušli u zgradu zajedno sa psima tragačima su napustili stambeni objekat. Međutim, akcija nije prekinuta, pa je policija nastavila da pretresa svaki sprat.

12.24 - Zgrada u kojoj se pljačkaši navodno skrivaju ima 60 stanova i tri ulaza, a prema rečima okupljenih, njih je prvi primetio stanar koji je odmah alarmirao policiju, dok drugi pričaju da je pljačkaše snimila sigurnosna kamera.

11.52 - U zgradu su upravo ušli maskirni specijalci, sa dva jarca za razbijanje vrata.

11. 40 - Na lice mesta je došao i načelnik policije Veselin Milić zajedno sa specijalcima koji čekaju znak da krenu u akciju.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

11.30 - U poteru za još uvek nepoznatim napadačima su se uključili i policijski psi.

11.10 - Na lice mesta je došao i pregovarački tim MUP Srbije.

11.00 - Oko zgrade je raspoređeno pet marica, pripadnici Žandarmerije s dugim cevima, vatrogasno vozilo i 6-7 policijskih automobila.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

UBICE SALETA MUTAVOG HOĆE DA "SMAKNU" I SVEDOKA? Beogradska policija na nogama

- Nije mi jasno kako je došlo do pljačke jer menjačnica ima neprobojno staklo. Tu je, inače, uvek gužva, pa mi nije jasno kako se sve izdešavalo. Pre godinu dana je ovde u blizini opljačkana jos jedna menjačnica. U obližnju prodavnicu ne može da se uđe dok te ne pusti prodavačica upravo zbog čestih pljački - ispričao je za Telegraf Aleksandar Đorđević, jedan od komšija koji se zatekao na licu mesta, pa dodao:

- Inače, na mestu gde se nalazi menjačnica, tu je i ispostava pošte i promet novca je veliki.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

-  Na sekund sam izašao do trafike a žena mi je ostala gore u stanu. Sada ja ne mogu unutra, a ona ne može da izađe, preplašena je - rekao je jedan od stanara zgrade.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Da podsetimo, dvojica naoružanih i maskiranih razbojnika, uleteli su jutros nešto posle osam časova u menjačnicu, koja se nalazi na dvadesetak metara od zgrade koja je pod opsadom, u Trgovačkoj ulici na Čukarici u Beogradu i nezadovoljni brzinom kojom im je radnik davao novac brutalno su ga pretukli. Radnik, kako nezvanično saznajemo, ima 43 godine, a trenutno se nalazi na Urgentnom centru, na dijagnostici. On je zadobio lake telesne povrede prilikom napada.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Nakon pljačke pljačkaši su pobegli sa, pretpostavlja se plenom od oko milion dinara u zgradu, a policija je u potrazi za razbojnicima i "češlja" sprat po sprat.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA