SNAŽNA EKSPLOZIJA POTRESLA JE CELU MAKEDONIJU: Kada su Tetovljani pogledali kroz prozore, imali su šta da vide!

Uviđaj na mestu eksplozije izvršila je ekipa SUP Tetovo i jedinica za antiterorizam Uprave za bezbednost i kontraobaveštajni rad. Na bazi prikupljenih tragova oni će pokušati da pronađu „minere“ i otkriju njihove motive

  • 2

Snažna eksplozija koja je kasno sinoć odjeknula u selu Mala Rečica kod Tetova na zapadu Makedonije, preplašila je i na noge digla celo selo. Nepoznati počinioci su u kući K.K. ( 66 ) u ulici „145“ postavili i aktivirali eksplozivnu napravu.

Duraković ne prihvata poraz od Grujičića u Srebrenici, najavio žalbu

Portparol SUP Tetovo, Marjan Josifovski kaže da je pričinjena velika materijalna šteta, ali da srećom nema žrtava i povređenih jer se porodica nalazi na privremenom radu u Italiji, pa u vreme eksplozij unutra nije bilo nikoga.

POTVRĐENO: Mladen Grujičić je novi načelnik Srebrenice

Josifovski objašnjava da su nepoznati počinioci nasilno otvorili metalna ulazna vrata u prizemlju, a kada su ušli u kuću, eksplozivnu napravu su postavili na ulazu između dnevne sobe i kuhinje, a potom je aktivirali. Od siline detonacije ove dve sobe su totalno uništene, a velikih oštećenja ima i u drugim prostorijama kuće i na delovima fasade. Stradali su i prozori na susednoj kući.

AVION SKRENUO I UDARIO ŽENU: Krilo letelice je srušilo dok je išla ulicom pored aerodroma kod Ljubljane

Uviđaj na mestu eksplozije izvršila je ekipa SUP Tetovo i jedinica za antiterorizam Uprave za bezbednost i kontraobaveštajni rad. Na bazi prikupljenih tragova oni će pokušati da pronađu „minere“ i otkriju njihove motive. U istoj kući, pre dve sedmice bila je izvršena provalna krađe. Kada je došla policija, na ulaznim vratima je primetila postavljenu eksplozivnu napravu. Kada su je deaktivirali, nju su zajedno sa drugim tragovima odneli na veštačenje, ali lopovi i „bombaši“ još nisu otkriveni.

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nn...

    17. oktobar 2016 | 23:51

    Osto duzan nocac dok rade u italiji? Sad vise se nece ni vratiti nema m....! Nepise cija je Kuca nema incijali porodice ?/ Sad ce dati vise za renoviranje ako uopste stisne d'à dode u selo u makedoniju .nisi dzaba eksloziv stavili.?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA