SALE MUTAVI PREDOSEĆAO SMRT? Stanković nosio pancir u momentu ubistva

Ubice su vođu navijača Partizana sačekale da im priđe na nekoliko metara. Likvidiran je u svom automobilu "audi a 6", nije ga spasao ni pancir koji je nosio na sebi, a oni su znali tačno gde da gađaju

  • 25

Prema sumnjama istražnih organa, ubistvo vođe navijača Partizana Aleksandra Stankovića (29), poznatijeg kao Sale Mutavi, organizovali su pripadnici "škaljarskog klana" iz Kotora, objavile su Novosti.

Ovako su se u čitulji od Saleta Mutavog oprostili navijači Partizana (FOTO)

"MISLE DA SU USPELI, ALI VARAJU SE": Od Mutavog se oprostili na 16 strana, poruke će vas NAJEŽITI! (FOTO)

UBICE SALETA MUTAVOG HOĆE DA "SMAKNU" I SVEDOKA? Beogradska policija na nogama

Majka i devojka Saleta Mutavog objavile čitulje sa potresnim porukama (FOTO)

Privedeno je nekoliko njihovih saradnika, koji su nakon ispitivanja pušteni, a pod prismotrom je i mesto njihovog okupljanja na Novom Beogradu.

Kako ovaj list piše, bez obzira što su pušteni bez krivične prijave, pod policijskom prismotrom je i dalje B. V., pripadnik grupe pljačkaša, bivših "pink pantera", koji je nedavno izašao iz zatvora, gde je boravio zbog nedozvoljenog držanja oružja.

Foto: Marko Todorović, Printskrin: Youtube/DanasConferences Foto: Marko Todorović, Printskrin: Youtube/DanasConferences

On je suvlasnik sportskog kluba, koji je u neposrednoj blizini mesta zločina, a operativni podaci kazuju da je bio nedaleko od ugla Bačvanske i Ulice gospodara Vučića u momentu kada je došlo do oružanog napada na Saleta Mutavog.

Prema pričama pojedinih svedoka, neposredno pre rafala čuli su se zvižduci pištaljke, kao da je neko dao znak za otvaranje paljbe.

- B. V. međutim tvrdi da je bio u svojoj kući u vreme Stankovićeve likvidacije. To potvrđuju i listinzi njegovih mobilnih telefona, odnosno mobilni aparati koji su locirani na adresi na kojoj stanuje. Ali, to ne mora ništa da znači. Mogao je telefone da ostavi kod kuće, a on da izađe. I dalje je pod obradom. Sumnjamo da je povezan sa crnogorskim krupnim kriminalcima, koji iz Beograda vode svoje poslove. Sve to sada proveravamo - naveo je izvro Novosti.

Foto: e-stock.us Foto: e-stock.us

Ipak, najnovija saznanja pokazuju da su na Stankovića pucala dvojica napadača iz "kalašnjikova", i da su gotovo svi meci koncentrisani u glavu, vrat i donji deo grudi. Pucano je sa rastojanja do šest metara, a takvu preciznost mogu samo profesionalci. Napadači su bili sakriveni u žbunju. Kada su začuli zvižduk pištaljke, istrčali su i zapucali. Taj, koji je dunuo u pištaljku, posmatrao je kretanje Stankovića sve vreme.

- Postoje određene informacije da su pucači iz Bosne i Hercegovine, a da su in angažovali "škaljarci". Logistika je napravljena u Beogradu. Nije tačno da su zapalili automobil posle zločina. Takođe, pobegli su "audijem", a ne "bmw" kako se u prvi mah pretpostavljalo. Neko je namerno širio dezinformacija - ukazao je izvor.

Foto: e-stock.us Foto: e-stock.us

Ubice su vođu navijača Partizana sačekale da im priđe na nekoliko metara. Likvidiran je u svom automobilu "audi a 6", nije ga spasao ni pancir koji je nosio na sebi, a oni su znali tačno gde da gađaju. U napadu na njega teško je povređen njegov prijatelj M. Đ., zatvorski čuvar u Centralnom zatvoru, koji je bio na godišnjem odmoru i najavio da će dati otkaz.

Inače, M. Đ. koji je video ceo slučaj čuva policija u Urgentnom centru gde se oporavlja od povreda, a gotovo da je iskrvario jer mu je jedan od metaka iz "kalašnjikova" skoro presekao arteriju.

Policija još pokušava da odgonetne motiv surovog ubistva vođe navijača. Neke indicije govore da je njegova smrt upozorenje nekim ljudima i da nije reč o najobičnijim obračunima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vla

    18. oktobar 2016 | 09:19

    Halo koje njemu placo obezbedjenje i koi je on faktor ko stoi izaa njega Droga i policija

  • KIZA

    18. oktobar 2016 | 08:56

    Ma zabole me vise za ovog idiota

  • Putin R.S

    18. oktobar 2016 | 09:03

    Normalno da je predosecao smrt obzirom cime se bavio i kakvim sve kriminalnim radnjama. Svi oni koji se time bave znaju da ce biti likvidirani. To nije nikakvo predosecanje nego realnost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA