"BELE DEVOJKE SU DOBRE SAMO ZA SEKS, ONE SU DROLJE": Ovih 8 članova bande brutalno su silovali tinejdžerke po Engleskoj (VIDEO)

Sve je počelo tako što su devojčice upale u društvo starijih azijskih mladića, koje su upoznale u gradu

  • 21

Osmočlana banda iz Roterama, na čelu sa Sagerom Huseinom (30) osuđena je za silovanje i seksualno uznemiravanje 10 devojčica, kojima su govorili da su "bele devojke dobre samo za seks".

ZEMLJA U KOJOJ BRUTALNO SILUJU DEVOJČICE: Horor o kom ćuti planeta dobija sve veće razmere

Osam članova ove azijske bande osuđeni su za seksualno eksploatisanje tinejdžerki, koje su pre toga izložili nasilju i patnji.

Njihov vođa otvoreno se hvalio da je rasista, pa je jednoj od silovanih devojčica (13) kazao da su "bele devojke dobre samo za seks i da su sve samo ku*ve".

On je optužen za četiri silovanja i seksualni napad na jednu tinejžerku, dok je njegov stariji brat Bašarat (40) kriv za seksualno zlostavljanje iste devojčice.

Ostala šestorica bande takođe su proglašena krivim za deset silovanja tri devojčice, pa i njih očekuje zatvor.

Sagerova žrtva, koja sad ima 27 godina, prijavila je policiji da je ovaj više puta silovao, ali su optužbe povučene nakon što je on pretio da će joj zapaliti porodicu i zajedno sa ostalim članovima bande silovati njenu majku.

Odeća koju je imala na sebi u trenutku silovanja, nekoliko dana kasnije negde je zagubljena u jorkširskoj policiji, za šta je devojčici isplaćeno 140 funti na ime štete.

Nalaz lekara koji je pogledao njene povrede nakon napada takođe nije sačuvan, s obzirom na to da je tužba odbačena.

Devojčicina porodica je bezuspešno pokušavala da dobije pomoć od lokalnih socijalnih službi, da bi naposletku tinejdžerku ispisali iz škole.

Kako bi se oporavila od trauma, išla je kod psihoterapeuta, a njeni roditelji su bili toliko očajni da su 2005. rešili da se svi zajedno presele u Španiju.

Nakon silovanja, ova žrtva 13 od 16 krivičnih dela za koje je Sagerova banda osuđena, roditeljima je prvo rekla da je pala niz stepenice, i da odatle potiču njene modrice po licu, ali je ubrzo priznala šta joj se sve dogodilo "jer Sager ne voli kad mu se kaže 'ne'".

Braću Huseini, u postupku koji je trajao mesec dana, sud je okrivio za seksualno zlostavljanje tri devojčice, koje su u to vreme imale 13 i 14 godina.

Sve je počelo tako što su devojčice upale u društvo starijih azijskih mladića, koje su upoznale u gradu: lepo su se oblačili i bili pristupačni, pa je tinejdžerkama bilo zabavno s njima.

Međutim, ubrzo su ih uvukli u konzumiranje alkohola, cigareta i kanabisa, pa su se devojčice od divne dece, pretvorile u nepodnošljive tinejdžerke van kontrole, kako je rekla majka jedne od njih.

Ono što ste takođe u međuvremenu dogodilo, jeste da su momci iz bande počeli da ih siluju, i predaju dalje ostalim članovima, predvođeni braćom Huseini, kojih su se ostali plašili.

Prema navodima žrtava, Sager je pre silovanja uzimao drogu, a potom i tukao i govorio im razne grozote, dok su ih ostali članove bande posmatrali u toku silovanja, koja se odvijalo po parkovima, parkinzima, grmlju, tuđim stanovima...

Posle odbacivanja tužbi usled pretnji i činjenice da policija nije htela da im pruži zaštitu, žrtve su 2013. konačno smogle snage da ponovo prijave policiji azijsku bandu.

Sager je izjavio da često ide u džamiju da se moli, kao i da se bavi obilaženjem aukcija nameštaja, sa svojim ocem, poričući da je silovao oštećene, dok je njegov brat negirao čak i da ih poznaje.

Presuda osmorici silovatelja biće izrečena sledećeg meseca.

(Telegraf.rs / Dailymail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    19. oktobar 2016 | 00:24

    To odmah streljati na licino mesto.

  • Realan

    19. oktobar 2016 | 00:50

    Radujem se što će se smrtna kazna streljanjem ponovo uvesti u EU.

  • Crni

    19. oktobar 2016 | 08:17

    To su oni isti divni migranti .,, Napunili ste Evropu s tim divljacima i sta sad malo je jos ocete?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA