≫ 

OKONČANA DRAMA U BRISELSKOM SUPERMARKETU: Razbojnik uhapšen, 15 talaca uspešno oslobođeno (FOTO)

Iako nije bilo nikakvih indicija da je incident povezan sa terorizmom, policija i stanovništvo Brisela su na oprezu zbog potencijalnih napada na javnim mestima

  • 4

Naoružani muškarac zatočio je oko 15 osoba u jednom supermarketu u Forestu, predgrađu Brisela, javlja policija.

TALAČKA KRIZA U MEKDONALDSU NA FLORIDI ZAVRŠENA POSLE PET SATI: Naoružani uleteli u restoran, osoblje i goste uzeli za taoce!

Jedan očevidac je rekao za VRT, lokalni TV kanal, da je do incidenta došlo oko 19 sati po lokalnom vremenu, u "Kerfur" supermarketu i tvrdi da je počinilac nosio nož.

Tek nekoliko minuta kasnije, viđen je i policijski helikopter iznad prodavnice, a jedinice za specijalne operacije su upućene na mesto događaja. Cela oblast je opkoljena, a stanovništu je naređeno da spusti kapke i žaluzine na prozorima. Za sada, nema izveštaja o povređenima ni o zahtevima otmičara.

Lokalni mediji tvrde da nije reč o terorističkom aktu, već sumnjaju na pljačku, dok svet strepi u iščekivanju novih informacija.

Prema zvanično potvrđenim informacijama stranih medija, policija je uhvatila otmičara iz supermarketa, u roku od nekoliko minuta. Iako nije bilo nikakvih indicija da je incident povezan sa terorizmom, policija i stanovništvo Brisela su na oprezu zbog potencijalnih incidenata na javnim mestima, posle napada na aerodrom i železničku stanicu u Briselu u martu ove godine.

(Telegraf.rs / Izvor: rt.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srki

    18. oktobar 2016 | 20:13

    Uh,uh,bas strepim. Evo i tresem se. Isto kao i oni dok su nas solili bombama. Jok,evo,jos jace se tresem i potresam.

  • @@@

    18. oktobar 2016 | 21:04

    Nije to bio nilakav razbojnik!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA