≫ 

PREPAD NASRED ULICE: Nišlija (50) brutalno pretučen zbog para!

Prema nezvaničnim informacijama, čovek je presretnut na ulici i osoba za koju se predpostavlja da ga je poznavala upitala ga je: " gde su pare", a zatim ga napala

  • 8

Nišlija star oko 50 godina teško je povređen večeras oko oko 19.45 časova na raskrsnici ulica Vojvode Mišića i Bulevara Nemanjića kod bezinske pumpe Tošić.

Penzioneri se alkoholisali sa Srpkinjom Draganom na Malti, pa posle žurke pronađeni mrtvi

Prema nezvaničnim informacijama, čovek je presretnut na ulici i osoba za koju se predpostavlja da ga je poznavala upitala ga je: " gde su pare", a zatim ga napala.

Čovek je bio obliven krvlju i za sada se ne zna da li je izboden što je bila prva informacija ili je pretučen drvenom palicom, kao što kažu neki izvori.

Prevarant iz Zrenjanina davio veštice za 24.000 dinara!

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

On je prebačen na hitnu Hirirušku klinku sa teškim telesnim povredama. Kako saznajemo u niškom Urgentnom centru, ima višestruke povrede glave. Priroda povreda ukazuje da su nastale upotrebom tupog oružjaa, odnosno da su nanete palicom ili šipkom.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Napadnutom Nišliji je uradjena kompletna dijagnostika, s obziom na to da se čovek žalio na bolove i u predelu stomaka, međutim, nisu utvrđene povrede drugih organa.

Uviđaj je u toku...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    18. oktobar 2016 | 20:32

    Ako je prevario nekog onda ako je tako prosao

  • Thor

    18. oktobar 2016 | 20:31

    Zelenasi.....

  • Ministar

    18. oktobar 2016 | 21:51

    Kad im treba dođu plaču mole a kada treba vratiti beže policiji jer su kod nas prevaranti zaštićeni. Ne smeš ni da ih pitaš kad će da vrate

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA