ALISA AŠIĆ JE NAŠLA NA ULICI KOVERTU SA 5.000 EVRA: Nije mogla ni da pretpostavi da je tako spasila život jednom čoveku!

Kada se malo pribrao ponudio joj je novčanicu iz koverte u znak zahvalnosti. Ipak, Alisa je to odbila jer smatra da nije uradila ništa previše vredno

  • 30

Banjalučanka Alisa Ašić našla je na ulici kovertu sa 10 hiljada maraka od "sveže" podignutog kredita i našla vlasnika koverte pri čemu se ispostavilo da je u pitanju stariji čovek, a da su pare namenjene za operaciju.

OVA PRIČA DOKAZUJE DA SE DOBRO DOBRIM VRAĆA NA BOŽIĆ: Dao je prosjaku skoro 1.000 evra, a onda... (VIDEO)

U vreme kada je poštenje potisnuto na marginu, mlada majka Alisa Ašić svojim potezom pokazuje da još ima nade. Alisa je otišla sa ćerkicom u banku kako bi platila račune, a kada su izašle ugledalew su starijeg čoveka koji je "promašio" džep, pa je koverta s novcem ostala na ulici.

Sigurno je mislio da je kovertu stavio u džep, ja sam ga zvala, ali se nije okrenuo. Tada sam uzela kovertu i potrčala za njim. Kada je video šta nosim, sav je prebledeo. Rekla sam mu da mu je to ispalo, a on se potpuno izgubio. Otvorio je kovertu i rekao da je unutra kredit od 10 hiljada maraka - priča Alisa.

Kada se malo pribrao ponudio joj je novčanicu iz koverte u znak zahvalnosti. Ipak, Alisa je to odbila jer smatra da nije uradila ništa previše vredno.

- Rekla sam mu da nema potrebe za tim i da je sve u redu. Okrenula sam se i pošla s detetom na drugu stranu, kada me je upitao kako se zovem. Odgovorila sam mu i otišla - kaže Alisa koju je nedugo zatim kontaktirao sin tog čoveka i rekao joj da joj duguje zahvalnost za ceo život.

GOŠĆA mu je ostavila BAKŠIŠ od 500 DOLARA, a kad budete videli zašto - ODUŠEVIĆETE SE! (FOTO)

- Našli su me putem Fejsbuka i tražili da se vidimo i da su mi dužnici za ceo život jer je taj kredit namenjen za operaciju - kaže Alisa.

Na pitanje da li bi opet sve isto uradila Alisa je odgovorila potvrdno.

- Duboko verujem da se vraćaju i dobro i zlo koje drugima činimo, pa u skladu sa tim i živim. Imam i dete pa uvek gledam da nikoga ne povredim i ako mogu, da pomognem koliko mogu - kaže Alisa koja inače radi u kozmetičkom salonu.

(Telegraf.rs / Izvor: Nezavisne novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gagi

    19. oktobar 2016 | 11:26

    Kad je neko čovek, bravoooo...

  • maxy

    19. oktobar 2016 | 11:17

    Svaka čast gospodji na finom i elegantnom gestu! A gospodinu želim uspešnu operaciju i dug život !

  • penicilin

    19. oktobar 2016 | 12:17

    Premalo vjerujemo to je ključni problem i iz njega počinje svako zlo! Respekt ženo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA