JEZIVI KLOVNOVI STIGLI I U HRVATSKU: Presreću decu na ulici, roditelji prestrašeni, teror je sve bliže Srbiji

Međutim, čini se da ovo nije jedini, a ni prvi slučaj pojavljivanja opakih klovnova na osječkom području

  • 6

Zlokobni takozvani ubice klovnovi pojavili su se u Osijeku i proganjaju decu. U ponedeljak uveče dvojica dečaka u dobi od 13 i 14 godina uspela da pobegnu osobi maskiranoj u klovna koja je pokušala da ih uhvati u ulici u Osijeku. Dečaci su jedva pobegli strašnom klovnu, ali nisu odmah ni rekli roditeljima što se dogodilo, pa policija nije bila pozvana, piše Glas Slavonije.

SABLASNI KLOVNOVI TERORIŠU SLOVENIJU: Haraju gradom i plaše ljude, svi se boje da će se pojaviti i u Srbiji

Međutim, roditelji su primetili da nešto nije u redu.

- Pitala sam sina što se dogodilo, jer mi se učinilo da je sav uznemiren nakon što je došao s treninga. Ispričao mi je da je njega i prijatelja, kada su se vraćali s treninga, napao klovn!? Sin je kazao da su se on i prijatelj vraćali biciklima i videli nešto u senci u Kninskoj ulici. Odjednom je pred njih iskočio neko maskiran u klovna, sagnuo se i uzeo nekakvi štap s poda i počeo da trči za njima. Obojica su se preplašili i razdvojili, tako da napadač nije uspeo da ih stihne - ispričala je zabrinuta 41-godišnja majka iz Osijeka.

Dodala je da dečak u ponedeljak uveče, vidno potresen, dugo nije mogao da zaspi.

- Opisao je tu nepoznatu osobu kao nekoga ko je imao belo obojeno strašno lice klovna i crvenu kosu. To stvarno nije normalno - kazala je majka, opravdano se bojeći za bezbednost svoje dece.

Foto: Wikimedia / Drazenvk Foto: Wikimedia / Drazenvk

Međutim, čini se da ovo nije jedini, a ni prvi slučaj pojavljivanja opakih klovnova na osječkom području. Nakon ovog napada počele su priče da je klovn već viđan u posljednjih nekoliko dana na području oko gradskog stadiona, Vijenca Ivana Meštrovića i Juga II, ali i da se pojavio u Tenji.

Tu su informaciju potvrdili i iz policije.

- U ponedjeljak oko 18.45 sati dobili smo dojavu da je osoba prerušena u klovna plašila decu u Ulici Vjekoslava Hengla u Tenji. Zvali su nas roditelji deteta koje se verovatno susrelo s maskiranom osobom. Policija je pretražila šire područje na kojem je maskirana osoba navodno viđena, ali ona nije pronađena - saznaje Glas Slavonije od Darija Premeca, portparola Policijske uprave osječko-baranjske.

Ova čudna i jeziva pomama koja je zahvatila svet, izgleda da je stigla i u Hrvatsku, jer i iz Slunja u Karlovačkoj županiji stižu informacije o njima. Naime, čitateljika KAportala tvrdi kako je preksinoć videla jednog u Slunju.

– Oni čudni klovnovi šta prepadaju decu itd… šta haraju po hr… jedan je viđen u Slunju sinoć - napisala je čitateljika.

Jezivi klovnovi navodno su viđeni i u blizini osnovne škole u Bjelovaru, ali tamošnja policija to nije potvrdila.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Jutarnji)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stefan

    19. oktobar 2016 | 15:54

    Nek dodju. Nego ovde ce neko da ih uzbusi.

  • Јасмина

    19. oktobar 2016 | 16:04

    Почело је са бизарним скривеним камерама,које уопште нису биле смешне..

  • Šurak

    19. oktobar 2016 | 15:46

    Jedva cekam da se pojave ovde, ODITE DEDI!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA