KAKO SMO DOBILI NOVOG SRPSKOG MILIONERA: Slučajno uplatio samo 230 dinara, radnica otkrila njegov potez života

- Dobitna kombinacija uplaćena je ovde, baš kod mene – kaže Jasmina Milanović, zaposlena na glavnom uplatnom mestu u centru Paraćina

  • 35

Dobitnik "sedmice", koja je sinoć izvučena u Paraćinu, igrao je tri kolone, možemo reći životne  - "lotoa”, “loto plus” i “džoker” i za to uplatio svega 230 dinara koji su mu doneli 1,8 miliona evra, saznaje Telegraf od Jasmine Milanović, radnice na glavnom uplatnom mestu u Ulici kralja Petra, u centru gradu stakla.

SRBIJA DOBILA JOŠ JEDNOG MILIONERA: Izvučena "loto" sedmica! Evo koji grad noćas slavi!

Ko je srećni dobitnik još se nagađa, a većina Paraćinaca misli da to neće nikad da se sazna, kao i da je to učinio neko prilikom proputovanja.

- Nisam pratila javno izvlačenje jer sam radila do 20 sati, a izvlačenje je u 20.05. Kad sam stigla kući, koleginica iz prve smene mi je javila da je izvučena “sedmica” i da je uplaćena u našem gradu, i to baš kod mene – priča Jasmina za naš portal.

Ona za Telegraf ističe da je za ovo kolo uplaćeno dosta novca.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Inače, u proseku se igra malo – jedan listić.

Sinoć, odmah nakon što se pročulo za događaj, u Paraćinu je zavladao – tajac. Sat nakon izvlačenja niko još ništa nije znao, ali je nakon toga informacija “planula” na društvenim mrežama, Ipak, još se nije saznalo ko je dobitnik, niti je iko slavio i čašćavao.

- Bio bi lud i da kaže, pa da mu svi traže novac na pozajmicu, i rodbina i oni koje je par puta sreo možda u komšiluku. Da sam ja dobitnik, prvi ne bih to prijavio, mada ne znam kako bi to izgledalo kad bih počeo da trošim pare – kaže Miladin Erić koga smo zatekli na ulazi u “Lutriju”. Spremao se da uplati tiket mada nikad do sada nije dobio krupniju sumu.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

OVO JE NAJSREĆNIJI GRAD U SRBIJI: Nagrade na lotou i drugim igrama na sreću SAMO PLJUŠTE!

Mnogi žitelji grada na Crnici misle da dobitnik i nije iz Paraćina i da to može biti bilo ko - u prolazu.

Ipak, tvrde, kad je neko rođen pod srećnom zvezdom – nije bitno gde živi! Samo takvom se i događa da uplati 230 dinara, a da mu se vrati preko 220 miliona!

Srećni dobitnik je u sinoćnem izvlačenju 83. kola igre na sreću "loto" osvojio tačno 225.655.815 dinara.

Srećnu kombinaciju čine brojevi 2, 8, 18, 22, 27, 32 i 37.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • oa

    19. oktobar 2016 | 14:17

    Neko i kad dobije na lotu nema sreče, čuo sam da jedan starac isto tako mnogo para dobio, igrao celog života loto, nikad ništa nije dobio, dobiu tek u 70godini, Šta je uradio: sagradio u centru grada javni WC, kada su ga pitali: što baš WC? Odgovorio je da mu se svi popišaju na sreču...

  • Mimi

    19. oktobar 2016 | 14:16

    E vala sa srecom mu bilo

  • Mr. No

    19. oktobar 2016 | 14:23

    Ne zaborabite da je Vucic dole na Jugu, mota se po Nisu i okolini.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA