IMALA SAM SEKS SA DEČAKOM 70 PUTA: Dadilja priznala da je orgijala sa detetom kada roditelji nisu bili kod kuće (FOTO)

Sud je odredio i da bejbisiterka u narednih 10 godina neće smeti da kontaktira sa mladićima mlađim od 16 godina, bez nadzora

  • 6

Bejbisiterka Dilija Pulton (19) iz Zapadnog Velsa osuđena je na 16 meseci zatvora zbog seksualnih odnosa sa tinejdžerom kog je čuvala.

PROFESORKA LIKOVNOG IMALA AFERU SA UČENICOM: Otac devojke se razbesneo kad je video šta joj je uradila

Pultonova je, prema sopstvenom priznanju, imala seks sa dečakom više od 70 puta, što je pravdala time da je "bila zaljubljena u njega i da je mislila da i on oseća isto".

Kako je izneto na sudu, njih dvoje su seks bez zaštite redovno upražnjavali u njegovoj i njenoj kući, kao i napolju, često čim bi se dečak vratio iz škole.

Na sudu je rečeno i to da je bejbisiterka tinejdžeru davala da konzumira alkohol, a u njenom telefonu nađene su poruke seksualne prirode.

Tužilaštvo, koje nije bilo ubeđeno njenom odbranom i navodima da je seks bio dobrovoljan, navelo je da je bejbisiterka bila na poziciji nekoga od poverenja, kome su dečakovi roditelji poverili da ga čuva - čak i od sebe samog.

Osim zatvorske kazne, sud je Pultonovoj naredio da potpiše registraciju u bazi seksualnih prestupnika, i to na deset godina, budući da je priznala svih pet optužbi za održavanje seksualnih odnosa sa dečakom (u periodu od njegove 13. do 14. godine) koje su joj se stavljale na teret.

Iako je u to vreme Dilija imala 17 odnosno 18 godina, sudija je kazao da u javnosti postoji pretpostavka da ovakvi prestupi nisu toliko strašni kada je oštećeni muškarac, a okrivljeni žena, ali da zakon ne pravi tu razliku.

Za ceo slučaj saznalo se kada je dečak sve priznao svojoj majci, koja je istakla da je zbog svega što de dogodilo imao vrlo pomešane emocije.

Sud je odredio da Pultonova odmah bude upućena na izdržavanje kazne zatvora, a u narednih 10 godina neće smeti da kontaktira sa mladićima mlađim od 16 godina, bez nadzora.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Givra

    19. oktobar 2016 | 16:36

    Dete od 14 god i A dadilju? Pa drugo se nije moglo ni očekivati? Dobro on nju nije silovao.

  • Ja

    19. oktobar 2016 | 19:22

    Sto ne puste decu da uzivaju,bolje to nego da budu razbojnici.

  • NO !

    19. oktobar 2016 | 17:02

    Primitivci ! Kažnjavaju osnovne ljudske slobode.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA