Dokazao se kao veliki Srbomrzac, sad postaje savetnik albanske vlade, a Srbin je

Kako se navodi, postoji mogućnost da će bivši hrvatski premijer raditi u Albaniji kao konsultant Vlade u procesu približavanja te zemlje Evropskoj uniji

  • 44

Bivši hrvatski premijer Zoran Milanović izjavio je posle neuspeha na izborima da odlazi iz politike i da se neće dosađivati, ali niko nije mogao da pretpostavi da će vreme popunjavati kao savetnik vlade Albanije!

>>> HRVAT PODIGAO VELIKU PRAŠINU: Ako je Trepča srpska, Đerdap je hrvatski!

Priča o tome da bi doskorašnji predsednik Socijaldemokratske partije (SDP) mogao da radi u Albaniji kao konsultant Vlade u procesu približavanja te zemlje Evropskoj uniji u hrvatskim medijima pojavila se početkom oktobra, a prošlih je dana ponovo aktualizovana.

Nagađanja o eventualnom angažmanu Milovanovića u Albaniji podgrejane su njegovim izostankom sa zasedanja Sabora u sredu, iako je izabran za šefa kluba SDP-a. Gostujući u dnevniku HRT-a njegov stranački kolega Branko Grčič je izjavio da se Milanović ne pojavljuje jer na taj način izbegava da utiče na procese oko unutarstranačkih izbora u SDP-u.

Ipak, pri kraju razgovora Grčić se osvrnuo i na poslovne planove koje bivši premijer ima za budućnost, rekavši da ne isključuje mogućnost da će Milanović biti savetnik albanske vlade.

Hrvatski mediji su nedavno objavili da su Grčić i Milanović zajedno boravili u Tirani i da su se sastali sa albanskim premijerom Edijem Ramom. Prema pisanju Večernjeg lista i Grčić je u kombinaciji za savetnika, iako se on o tome nije izjašnjavao.

(Telegraf.rs/ Izvor: telegram.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • renato

    20. oktobar 2016 | 17:49

    nisam njegov simpatizer, ali on je rekao istinu jer je protiv veliko-srpske hegemonije koja je vec 500 godina. kada srbijom vladaju normalni ljudi, onda ce I susedi imati nesto dobro za srbski narod. vreme je da se okanite nacionalizma I hegemonije.

  • Teslina naslednica

    20. oktobar 2016 | 14:24

    E pa lepo sam ja napisala da su siptari i Hrvati na istom mentalnom i civilizacijskom nivou, obicni divljaci i jedni i drugi.

  • Jelena

    20. oktobar 2016 | 16:44

    On jedino moze sa njima zato sto su jednaki.zarazeni nacionalizmom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA