JEZA U BOSNI: Devojčica se udala sa 12 godina, rodila sa 13, a njena MAJKA PLAČE OD SREĆE

Kada Ferhatović odbacuje navode da je ćerku prodala za 2.000 konvertibilnih maraka

  • 19

Kada Ferhatović pre neki dan dobila je unuče koje joj je rodila trinaestogodišnja ćerka, a odbacuje navode da je ćerku prodala za 2.000 konvertibilnih maraka.

ANTONIJA JE OKAČILA OVU FOTKU NA FEJSBUK I ODMAH JE UHAPŠENA: "Upravo sam se porodila i bacila bebu kroz prozor" (FOTO)

Čelnici bolnice u Brčkom potvrdili su da se tu pre nekoliko dana porodila 13-godišnja devojčica.

- Primljena je kada su trudovi već krenuli i mi smo, u skladu s procedurama u takvim slučajevima, carskim rezom uspešno obavili porođaj. Beba je teška 2,7 kilograma, a i majka i ona su dobro - izjavio je prim. dr. Slavko Nikić, šef Ginekologije bolnice u Brčkom.

Roditelji, braća i sestre ove devojčice žive u predgrađu Modriče.

- Udala se u Brčkom i nakon godinu dana dobili su dete. Ne znam koliko je njemu godina, ali znam da je mnogo stariji od nje. Plakala sam od radosti što je rodila. I ja i moj partner smo bolesni, ali smo bolest zaboravili od sreće što smo dobili još jedno unuče - rekla je majka 13-godišnje devojčice koja ne vidi ništa sporno u tome što je njena tako mlada ćerka rodila.

Kada Ferhatović odbacuje navode da je ćerku prodala za 2.000 konvertibilnih maraka. Iz Centra za socijalni rad ističu da je zakon jasan - sa 16 godina, uz odobrenje roditelja, lekara i policije, može se sklopiti brak u određenim okolnostima.

U toku je istraga u koju su uključene sve institucije Brčko distrikta, a "suprug" 13-godišnje devojčice mogao bi, ako se dokaže da je kriv, dobiti i do osam godina zatvora.

(Telegraf.rs / Izvor: otisak.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mila

    20. oktobar 2016 | 14:24

    E zeno draga dal si ti normalna,koji ce roditelj normalni to dozvolit i podrzat,treba vas sve na psihijatriju poslat i ljecit,nije sramota,o boze pomozi dokle cuj ona place od srece,zabi se u kucu od sramote i neizlazi kad nisi znala vaspitat kako treba,boze pomozi dokle ide ovo sve vise,djete od 12 god.a udata,koji to zakon da podrzi pametni nece nijedan,o nedo bog nikom take pameti ko njene.

  • Predator7000

    20. oktobar 2016 | 17:04

    Šta reći nego islam , ponosan sam što sam pravoslavac

  • Mama ludak

    20. oktobar 2016 | 14:17

    Kakva bolesnica ju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA